Subsidies
Fondsen

Subsidie voor algemeen nut beogende organisaties en projecten die bijdragen aan de vernieuwing van het culturele aanbod in Nederland

Financieel ondersteunen van organisaties die bijdragen aan de verbetering van leefomstandigheden van kinderen, de bescherming van mensenrechten, en de ondersteuning van jonge talenten in sport, cultuur en onderwijs. Het fonds focust voornamelijk op de culturele sector, met als doel het vernieuwen en verjongen van het Nederlandse cultuuraanbod.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Het fonds selecteert jaarlijks algemeen nut beogende organisaties om financieel te ondersteunen, evenals projecten die bijdragen aan de vernieuwing van het culturele aanbod in Nederland.

De focus ligt op het ondersteunen van jonge kunstenaars die barrières ervaren op weg naar professionele podia of expositieruimtes.

Voorbeelden

  • Stichting NL Talenten Fonds
  • Stichting Right to Play Nederland
  • Stichting Human Rights Watch Nederland

Doelgroep

Algemeen nut beogende instellingen en jonge talenten in de culturele sector.

Werkgebied

De regeling is in Nederland van toepassing.

Voorwaarden

  • Organisaties moeten een algemeen nut beogende instelling zijn of specifieke projecten hebben die bijdragen aan de doelstellingen van de stichting.
  • Jonge kunstenaars moeten worden aanbevolen door docenten van cultuurvakscholen waarmee de stichting samenwerkt, zoals IVKO in Amsterdam.

Aanvragen

Per post.

Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend via de stichting, waarbij de aanvraag moet bestaan uit projectplannen en aanbevelingen van onderwijsinstellingen of erkende curatoren.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Kunst, cultuur en media
Maatschappij en samenleving
Onderwijs
Sport recreatie en evenementen
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden