Subsidies
Fondsen

Subsidie voor projecten op het gebied van duurzaam werk en een duurzame planeet

Financiële ondersteuning voor maatschappelijke initiatieven die mensen aan de zijlijn van de arbeidsmarkt trainen in sociale en digitale vaardigheden. Daarnaast ondersteunt het fonds projecten en organisaties die zich richten op het behoud van natuur, verbeteren van water(kwaliteit), vergroten van duurzame landbouw en het verminderen van (plastic) afval. In aanmerking voor subsidie komen in Nederland of in het buitenland geregistreerde charitatieve organisaties (ANBI's of daarmee vergelijkbaar). Je kunt de subsidie schriftelijk aanvragen, gedurende het hele jaar.

Jaarbudget:
€ 194.414
Per uitgifte
€ 411 - € 28.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Financiële ondersteuning voor projecten en organisaties die bijdragen aan economische zelfstandigheid voor doelgroepen aan de zijlijn van de arbeidsmarkt en initiatieven die een bijdrage leveren aan een duurzame planeet.

Skills to Succeed
Accenture heeft, vanaf 2009, meer dan 7.5 miljoen mensen wereldwijd aan vaardigheden geholpen die nodig zijn om een baan te vinden of een eigen bedrijf te starten. Aangezien Accenture BV als bedrijf gespecialiseerd is in onder andere innovatie, technologie en digitale oplossingen, probeert de Accenture Foundation, naast sociale vaardigheden, ook meer specifiek mensen te trainen in digitale vaardigheden. Dit bereidt mensen beter voor op een deels nog onbekende arbeidsmarkt, en kan bijdragen om meer mensen toegang te bieden tot werk in een digitale omgeving. 

Protect the Environment

Het fonds geeft prioriteit aan het beschermen van onze planeet. Door middel van het pro-bono aanbieden van Accenture’s innovatie kracht, technologische vaardigheden en digitale oplossingen aan stichtingen met een duurzame missie, probeert de Stichting Accenture Foundation, de aarde te beschermen. Specifiek wordt er gestreefd naar een significante bijdrage aan het behoud van natuur, verbeteren van water(kwaliteit), vergroten van duurzame landbouw en het verminderen van (plastic) afval.  

Doelgroep

In Nederland of in het buitenland geregistreerde charitatieve organisaties (ANBI's of daarmee vergelijkbaar).

Werkgebied

Binnen- en buitenland.

Voorwaarden

Je aanvraag moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je moet als aanvragende charitatieve organisatie geregistreerd staan als ANBI (of daarmee vergelijkbaar in het geval van een buitenlandse organisatie)
  • Je moet als organisatie ‘Skills to Succeed’ of ‘Protect the Environment’ in je doelstellingen hebben opgenomen

Subsidie

Subsidiebedragen variëren tussen de ca. € 414 en € 28.000 per aanvraag.

Aanvragen

Schriftelijk (zie contactgegevens).

Meesturen
Over het algemeen moet je de onderstaande stukken meesturen met je aanvraag.

  • Begroting en dekkingsplan
  • Projectplan
  • Uittreksel Kamer van Koophandel
  • Statuten (indien de aanvrager een rechtspersoon is)
  • Recente jaarrekening (indien de aanvrager een rechtspersoon is, en de aanvragende rechtspersoon langer dan een jaar bestaat)

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Arbeid en werkgelegenheid
Maatschappij en samenleving
Natuur, milieu en energie
Onderwijs
Wij zijn werkzaam in
Ontwikkelingslanden Afrika Internationaal Europa Azie Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden