Onderzoek en ontwikkeling

Tweede beoordelingsronde Johanna Kinderfonds (JKF) en Kinderfonds Adriaanstichting (KFA) aanvragen wetenschappelijk onderzoek komt te vervallen

De tweede beoordelingsronde door het Johanna Kinderfonds (JKF) en het Kinderfonds Adriaanstichting (KFA) voor aanvragen van wetenschappelijk onderzoek komt helaas te vervallen.

Zeer veel goede subsidieaanvragen wetenschappelijk onderzoek

In de eerste ronde van dit jaar hebben het JKF en KFA zeer veel goede subsidie aanvragen voor wetenschappelijk onderzoek ontvangen, waardoor er keuzes gemaakt moeten worden. Fusie Johanna Kinderfonds en Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind Bovendien gaat het Johanna Kinderfonds in juli fuseren met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, een proces dat voor de bureauorganisatie veel extra werkzaamheden met zich meebrengt.

Door deze omstandigheden hebben de besturen van de fondsen besloten de tweede beoordelingsronde van dit jaar te laten vervallen.

Subsidieaanvragen wetenschappelijk onderzoek vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kunnen er weer aanvragen voor wetenschappelijk onderzoek worden ingediend bij het gefuseerde fonds en/of bij het Kinderfonds Adriaanstichting. De sluitingsdatum is dan 1 maart .