Zomaar in de brievenbus: gratis boek over het werven van donateurs

Tsja, we zijn er even druk mee geweest, maar de boeken zijn op de post. Alle leden die in juni lid zijn geworden van Fondswervingonline ontvangen morgen of overmorgen gratis het boek "Durf te vragen". Ben je na 15 juni lid geworden? Dan ontvang je het een paar dagen later. Je kunt trouwens nog steeds het boek ontvangen.


Durf te vragen


Over de actie

We willen de leden van Fondswervingonline niet alleen helpen met het vinden en aanvragen van subsidies en fondsen, maar óók met het effectief werven van donateurs. Als cadeautje ontvangen nieuwe leden daarom tijdelijk gratis het boek "Durf te vragen" van Marc Pitman.

Overigens loopt de actie nog steeds.  We sturen je het boek "Durf te vragen" van Marc A. Pitman gratis toe, mocht je nú besluiten om lid te worden van Fondswervingonline.

Durf te vragen

Durf te vragen! is de Nederlandse versie van de Amerikaanse bestseller over het werven van donateurs. Auteur van het boek is Marc A. Pitman, een Amerikaanse specialist op het gebied van fondsenwerving en donaties. 
Het boek helpt je om met succes donateurs te werven en deze aan je organisatie of project te binden! 

Vertel een verhaal

Pitman verstrekt in zijn boek handvaten om je doel te financieren. Hij leert je ook dat door het vertellen van een verhaal het vragen van geld eenvoudiger is. Daarnaast leer je de zeven meest voorkomende fouten op het gebied van fondsenwerving en hoe je deze kunt vermijden. 
Ook zal de Amerikaanse bestseller auteur een aantal geheimen verklappen om met succes geld te vragen aan donateurs en leer je om met plezier fondsen te werven. 

Over Fondswervingonline

Als lid van Fondswervingonline heb je toegang tot de grootste en snelstgroeiende databank met subsidies en fondsen die we bovendien dagelijks updaten en uitbreiden.
Handige dossiers met handboeken, stappenplannen en inspirerende interviews helpen je bovendien op weg bij het succesvol vinden en aanvragen van subsidies, fondsen, donateurs en sponsors.

Word nu lid van Fondswervingonline en ontvang gratis het boek "Durf te vragen" van Marc A. Pitman