Lid worden van Fondswervingonline

Je bent een non-profit, bedrijf, start-up of overheidsinstellingen en bent op zoek naar financiële middelen voor je organisatie? En je wilt advies en ondersteuning? Het volledig vernieuwde Fondswervingonline heeft voor jou dé oplossing.


Duizenden financiële regelingen

Er bestaan in Nederland duizenden financiële regelingen waar jij je voordeel mee kunt doen.
Regelingen zoals subsidies, fondsen, financieringen en kredieten, beurzen, sponsors, prijzen en fiscale regelingen.

Maar welke regelingen zijn voor jou interessant en toepasbaar? Hoe vind je die regelingen, aan welke voorwaarden moet je voldoen en hoe kun je een aanvraag indienen? 

Hulp bij het vinden en aanvragen van financiële regelingen​

Als lid van Fondswervingonline heb je toegang tot de grootste databank met financiële regelingen die we bovendien dagelijks updaten en uitbreiden.

We helpen je maximaal te profiteren van alle beschikbare regelingen. De voor jou interessante regelingen kun je makkelijk vinden door bijvoorbeeld te vertellen in welke provincie je actief bent, voor welke activiteiten je financiering zoekt of welke rechtsvorm je organisatie heeft.

Per gevonden regeling geven we je vervolgens alle informatie die voor jou belangrijk is. Zo leggen we uit wat de doelstelling van de regeling is, wat je er aan hebt en om hoeveel geld het gaat. Ook vertellen we hoe je de regeling kunt aanvragen, bij welke organisatie en voorzien je van duidelijke en actuele contactgegevens. Bovendien geven we je per regeling toegang tot bijlagen met aanvraagformulieren of links naar aanvraagformulieren.

Advies en ondersteuning

Wanneer je geen ervaring hebt met het verwerven en aanvragen van financiële middelen is dat geen probleem.
Handige dossiers met handboeken, stappenplannen en inspirerende interviews helpen je op weg bij het succesvol vinden en aanvragen van financiële regelingen.

Inmiddels hebben we online handboeken over crowdfunding, fondsenwerving, sponsoring, het opzetten en beheren van een stichting, het werven van donateurs en cultureel ondernemerschap. Bovendien zullen de dossiers regelmatig worden uitgebreid.

Regelmatig nieuwe kansen

Zijn er nieuwe regelingen of naderende aanvraagperioden dan informeren we je hierover via het nieuws en onze nieuwsbrieven, zodat ook jij hiervan kunt profiteren. Hierdoor gaan nieuwe mogelijkheden niet aan je voorbij.

Tijdelijk als extra: Gratis boek "Durf te vragen" van Marc A. Pitman

Hoe kun je stapsgewijs en zonder angst donateurs benaderen? En hoe kun je met deze donateurs een goede relatie opbouwen? 
In de bestseller “Durf te vragen!” legt Marc A. Pitman, een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving, uit hoe je met succes donateurs kunt werven.

Word nú lid van Fondswervingonline en we sturen je gratis deze bestseller over het werven van donateurs toe. Wegens groot succes is deze actie verlengd tot 31 december 2016.

Word nú lid van Fondswervingonline

Door nu lid te worden van Fondswervingonline verruim je de financiële mogelijkheden van je organisatie of project en schep je mogelijkheden om fondsen en subsidies te werven voor bestaande en nieuwe projecten.

Bovendien heb je toegang tot talloze dossiers, online handboeken, stappenplannen en inspirerende interviews.

Het eerste jaar kost het lidmaatschap je slechts € 150,- (incl. btw) in plaats van € 199,-.