Oprichten en besturen van een stichting

Praktisch dossier voor beginnende en ervaren stichtingbestuurders vol handige praktijktips en checklists. Het dossier behandelt de vaak technische en juridische informatie op een prettig leesbare en heldere manier. Alle onderwerpen die voor stichtingbestuurders belangrijk zijn komen aan de orde. Van het oprichten en besturen van een stichting, uitgaven en inkomsten van een stichting, taakverdeling binnen het bestuur, besluitvorming, bestuursvergaderingen, aansprakelijkheid van de stichting en haar bestuur, besluitvorming, bestuursvergaderingen, aansprakelijkheid van de stichting en haar bestuur, de statuten van een stichting, de stichting en belastingen, de stichting en personeel en het beëindigen van een stichting.    

Praktisch dossier voor beginnende en ervaren stichtingbestuurders vol handige praktijktips en checklists. Het dossier behandelt de vaak technische en juridische informatie op een prettig leesbare en heldere manier.

Alle onderwerpen die voor stichtingbestuurders belangrijk zijn komen aan de orde. Van het oprichten en besturen van een stichting, uitgaven en inkomsten van een stichting, taakverdeling binnen het bestuur, besluitvorming, bestuursvergaderingen, aansprakelijkheid van de stichting en haar bestuur, besluitvorming, bestuursvergaderingen, aansprakelijkheid van de stichting en haar bestuur, de statuten van een stichting, de stichting en belastingen, de stichting en personeel en het beëindigen van een stichting.