Met Fondswervingonline kom je vooruit

We helpen mee de wereld een beetje mooier te maken. Dit doen we al twintig jaar door je te helpen met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project. We inspireren je ook via onze dossiers met handige stappenplannen, handboeken, tips en advies.

Fondswerving fondsen werven fondswervingonline
Fondswerving Jaap Burgstra fondswervingonline ervaring

Fondswervingonline is een sociale onderneming

Hoe het allemaal begon

Een kleine dertig jaar geleden was Jaap Burgstra, de initiatiefnemer van Fondswervingonline, als vrijwilliger actief bij een inloophuis. Hij wilde zaken verbeteren, waarvoor geen geld was, en kwam hierdoor in aanraking met de wondere wereld van subsidies en fondsen. Omdat er toen nog geen betrouwbare informatie was, over fondsen en subsidies, zijn we die gaan verzamelen. Afgelopen jaar is Fondswervingonline volledig vernieuwd zodat we je nog beter kunnen helpen.

Samen maken we impact

Ons doel is om maatschappelijke meerwaarde te creëren door je toegang te geven tot financiële middelen en kennis, zodat waardevolle nieuwe initiatieven tot stand kunnen komen.

+
jaar ervaring
+
subsidies en fondsen
klanttevredenheid
+
webinars, dossiers en handleidingen
Fondsenwerving Fondswerving Fondswervingonline webinars kennisbank kennis expert

Advies, ondersteuning en inspiratie

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Hoe moet ik nu een fonds aanvragen, een sponsor benaderen of een crowdfundingcampage opzetten? Of hoe moet ik als start-up aan funding komen? Inspirerende dossiers en webinars geven je toegang tot tips en ervaringen van specialisten, online handboeken, stappenplannen en nog veel meer.

Duik in de kennisbank

Met fondswervingonline direct aan de slag

Meld je hier aan

Binnen 30 seconden toegang tot financiële middelen voor je organisatie of project. Er zijn duizenden financiële regelingen. Wij helpen je bij het vinden van jouw match. We verrijken de regelingen, herschrijven ze tot begrijpelijke teksten en laten je zien hoe je ze gebruikt. Bovendien geven we je alle informatie die nodig is om tot een succesvolle aanvraag te komen.

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Een uitgebreide kennisbank/register

Word lid!

Twijfels of vragen?

Vraag hier een persoonlijk gesprek aan en ontdek direct hoe wij kunnen helpen, om jouw ambities waar te maken.

20+ ervaring op het gebied van fondsen en subsidies

Expertise in elke branche

Plan een gesprek

Veelgestelde vragen

Er blijven altijd vragen over, hier vind je een paar veelgestelde vragen. Klik hieronder voor het totale overzicht. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Alle veelgestelde vragen

Algemeen

We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Informatie en voordelen lidmaatschap

Klik hier om lid te worden

Na een geslaagde betaling ontvang je direct per mail je logingegevens en is er een automatisch een account voor je aangemaakt met lidmaatschapsrechten. Hierna kun je gelijk gebruik maken van Fondswervingonline.

Wel betaald maar geen logingegevens ontvangen? Controleer dan je spambox of stuur ons een mail. 

Je kunt al profiteren van de voordelen van Fondswervingonline voor slechts € 33,- per maand.

Kosten Lidmaatschap: Bij betaling per maand
€ 33 per maand 

Kosten Lidmaatschap: Bij betaling per jaar
€ 330 per jaar

Het lidmaatschapsgeld zal per maand of per jaar geïncasseerd worden, afhankelijk van je keuze.

Beide bedragen zijn incl. btw, zonder bijkomende kosten. 

Fondswervingonline wil graag meehelpen de wereld een beetje mooier te maken.

We hebben in 2015 eens kritisch naar ons zelf gekeken, hebben veel zaken die ons niet bevielen veranderd, en zijn vol overgaaf een sociale onderneming geworden.

Dit betekent concreet dat we ons hart laten spreken, werken met oog voor mens en milieu en innovatieve oplossingen zoeken voor maatschappelijke uitdagingen.

Structureel helpen
Als sociale onderneming hebben we een overigens wel degelijk een verdienmodel, en verliezen we ons ondernemerschap nooit uit het oog.
Ons ondernemershart zorgt dat we een financieel kerngezond bedrijf zijn en jullie hierdoor structureel kunnen blijven helpen.

Geld verdienen is echter niet ons hoofddoel, het is een middel om onze missie te bereiken.

Impact creëren 
Ons doel is maatschappelijke meerwaarde of impact te creëren.

In ons geval creëren we impact door non-profits, sociale ondernemingen, projecten en bedrijven toegang te geven tot financiële middelen om hun dromen en activiteiten te realiseren!