Lid worden van Fondswervingonline

Fondswervingonline is zo gemaakt dat je zonder ervaring binnen 5 minuten aan de slag kunt met het vinden en aanvragen van fondsen en subsidies voor je organisatie of project. 

Fondswervingonline lid worden samen werven
Webinar fondswerving fondsenwerving fondswervingonline

Voordelig lid worden

Voor slechts € 33 per maand open je de deur naar een wereld van subsidies en fondsen voor je organisatie of project.

Overweeg je om jaarlijks te betalen? Dat is nog voordeliger! Voor een jaarlijkse bijdrage van slechts € 330 ben je het hele jaar door verzekerd van alle voordelen die Fondswervingonline te bieden heeft. Dit bedrag is inclusief BTW, zonder verborgen extra kosten.

Het aanvragen van subsidies en fondsen is een doorlopend avontuur. Gezien de specifieke aanvraagperioden en vergaderdatums van vele verstrekkers, kun je niet te allen tijde elke regeling aanvragen. Daarnaast dienen zich bijna dagelijks nieuwe kansen aan. Daarom wordt je lidmaatschap standaard voor een jaar aangegaan. Na dat jaar wordt je lidmaatschap automatisch verlengd, tenzij je besluit het een maand van tevoren op te zeggen. Sluit je aan bij ons en ontdek de kracht van continuïteit in fondsenwerving!

Word nú lid van Fondswervingonline

Word nu lid van Fondswervingonline en ga binnen 5 minuten aan de slag, met het vinden en aanvragen van fondsen en subsidies, voor je organisatie of project.

Word lid
Samenwerken samen werven fondswervingonline