Algemeen

Tien meest interessante subsidies en fondsen in juni

Maandelijks voegen we een groot aantal nieuwe subsidies en fondsen toe. Onze informatie is hapklaar en begrijpelijk. En omdat we dagelijks research doen vind je bij ons soms regelingen terug die je nergens anders aantreft. Maar welke regelingen vonden we zelf het meest interessant? Onderstaand een lijstje met tien nieuw toegevoegde subsidies en fondsen die onze aandacht trokken.

Albino

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van cultuur, zorg, sociaal maatschappelijk, natuurbeheer en natuurbescherming. Het fonds ziet jeugd en jongeren als haar belangrijkste doelgroep.

Porticus Nederland

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van onderwijs, samenleving, geloof en zorg. De omvang van de schenkingen varieert van een paar honderd euro tot grotere bedragen.

Virtutis Opus

Financieel ondersteunen van organisaties en projecten op het gebied van educatie, cultuur, wetenschap, levensbeschouwelijke activiteiten en medische doeleinden.

Stichting Pieter Bastiaan

Achter dit relatief anonieme fonds zit een relatief grote gever die in Nederland en het buitenland goede doelen steunt.

Flowfund

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van zorg, milieu en schone energie. Daarnaast bij uitzondering subsidie voor wisselende goede doelen, bijvoorbeeld bij een humanitaire crisis. 

Brook Foundation

Subsidie voor organisaties en projecten gericht op natuur en natuurbehoud, kinderen en cultuur. Voorbeelden hiervan zijn mensenrechtenorganisaties, milieuorganisaties, organisaties die het welzijn van kinderen bevorderen en culturele instellingen. Nadruk ligt op die organisaties en projecten die een goed trackrecord hebben laten zien, vooruitstrevend zijn, en uitzonderlijke kwaliteit hebben bewezen.

Nachenius Tjeenk Stichting

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op algemeen en maatschappelijk gebied. De steun lijkt zich met name te richten op cultuur en cultuurhistorische projecten.

Pro Bono Publico

Financiële ondersteuning van kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of algemeen nut beogende instellingen.

IAK Fonds

Financiële ondersteuning van goede doelen en initiatieven die een duidelijke bijdrage leveren aan de samenleving.

Hagedoorn Stichting

Subsidie voor organisaties en verenigingen in de ruimste zin van het woord. Ook particuliere kunstenaars kunnen voor subsidie in aanmerking komen.

Meer interessante nieuwe subsidies en fondsen

Natuurlijk hebben we de afgelopen periode veel meer nieuwe subsidies en fondsen toegevoegd die interessant voor je kunnen zijn. 
Deze kun je vinden via het menu "Regelingen".

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden