Innovatie en technologie

Extra aanvraagronde subsidie voor verhogen levensgeluk van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg

Ben je een (zorg)organisatie in de Regio Gooi- en Vechtstreek met een initiatief dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte? Je hebt in dat geval geluk want een fonds dat zich op deze doelgroep richt heeft bekend gemaakt een extra subsidieronde te hebben geopend. Je kunt tot 29 september 2022 subsidie aanvragen. In deze ronde kun je projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 25.000. Uiterlijk medio november ontvang je dan schriftelijk bericht over je aanvraag. 

Sociale-, proces- en/ of technologische innovatie in de langdurige zorg

Elk voorjaar schrijft het fonds een aanvraagronde Klein Geluk uit die open staat voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. Het afgelopen voorjaar zijn in deze ronde weer mooie aanvragen aangeleverd en gehonoreerd.

Dit jaar schrijft het fonds een extra aanvraagronde Klein Geluk uit. Net als in het voorjaar staat deze aanvraagronde open voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. In deze ronde kun je projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 25.000.

Vernieuwende initiatieven

Het fonds geeft graag het (financiële) steuntje in de rug aan organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek met projecten die passen binnen haar doelstelling. Ze worden graag verrast met vernieuwende initiatieven die bijdragen aan de kwaliteit van leven en/of die het levensgeluk verhogen van mensen met een langdurige en intensieve zorgvraag.

Aanvraag indienen voor 30 september 2022

Heeft je (zorg)organisatie een initiatief dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte? Lees dan meer over de aanvraagprocedure, criteria en het aanvraagformulier.
Het fonds ziet je aanvraag graag tegemoet vóór 30 september 2022. Uiterlijk medio november ontvangen aanvragers schriftelijk bericht over de besluitvorming.

Meer informatie

Klein geluk

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden