Extra aanvraagronde subsidie voor verhogen levensgeluk van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg

Ben je een (zorg)organisatie in de Regio Gooi- en Vechtstreek met een initiatief dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte? Je hebt in dat geval geluk want een fonds dat zich op deze doelgroep richt heeft bekend gemaakt een extra subsidieronde te hebben geopend. Je kunt tot 29 september 2022 subsidie aanvragen. In deze ronde kun je projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 25.000. Uiterlijk medio november ontvang je dan schriftelijk bericht over je aanvraag. 

Sociale-, proces- en/ of technologische innovatie in de langdurige zorg

Elk voorjaar schrijft het fonds een aanvraagronde Klein Geluk uit die open staat voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. Het afgelopen voorjaar zijn in deze ronde weer mooie aanvragen aangeleverd en gehonoreerd.

Dit jaar schrijft het fonds een extra aanvraagronde Klein Geluk uit. Net als in het voorjaar staat deze aanvraagronde open voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. In deze ronde kun je projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 25.000.

Vernieuwende initiatieven

Het fonds geeft graag het (financiële) steuntje in de rug aan organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek met projecten die passen binnen haar doelstelling. Ze worden graag verrast met vernieuwende initiatieven die bijdragen aan de kwaliteit van leven en/of die het levensgeluk verhogen van mensen met een langdurige en intensieve zorgvraag.

Aanvraag indienen voor 30 september 2022

Heeft je (zorg)organisatie een initiatief dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte? Lees dan meer over de aanvraagprocedure, criteria en het aanvraagformulier.
Het fonds ziet je aanvraag graag tegemoet vóór 30 september 2022. Uiterlijk medio november ontvangen aanvragers schriftelijk bericht over de besluitvorming.

Meer informatie

Klein geluk

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand