Innovatie en technologie

Internationale subsidie voor startende onderzoekers in kankeronderzoek

Kankeronderzoek - Patient - Kanker - Patient met kanker

Ben je een onderzoeker met frisse ideeën over hoe we kanker kunnen voorkomen, behandelen en overleven? Dan is dit jouw kans om tot £75.000 aan financiering in de wacht te slepen voor jouw innovatieve project. Een internationaal fonds opent de deuren voor startende onderzoekers die de conventies durven uitdagen en nieuwe wegen willen inslaan in de strijd tegen kanker. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt deelnemen aan deze unieke uitdaging.

Gedurfde voorstellen

Deze subsidie richt zich op onderzoekers die beginnen aan hun wetenschappelijke carrière en biedt een platform voor het indienen van gedurfde voorstellen.

Of het nu gaat om het onderzoeken van de impact van leefstijl, milieu op kanker, of het verkennen van nieuwe technologieën en thema's, jouw project kan het verschil maken. We zoeken naar ideeën die direct relevant zijn voor de preventie, behandeling, of overleving van kanker en die alle stadia van de kankerreis kunnen omvatten.

Speciale aandacht gaat uit naar onderzoek naar nieuwe blootstellingen, zoals stress, slaap, immuunfunctie, en meer.

Wie kan aanvragen

Als je twee tot zes jaar na je postdoctorale graad zit en verbonden bent aan een onderzoeksinstituut van een universiteit of medische school, nodigt het fonds je uit om jouw voorstel in te dienen.

Hierbij is het belangrijk dat je blijk geeft van conceptuele onafhankelijkheid van je postdoctorale supervisors en ondersteuning van je huidige supervisor kunt aantonen.

Hoe werk het

De aanvraagprocedure bestaat uit twee stappen: begin met het indienen van een Letter of Intent. 
Na beoordeling kun je, bij succes, worden uitgenodigd om een volledige aanvraag in te dienen.

Deze aanvragen worden vervolgens beoordeeld door een panel van onafhankelijke experts.

Meer informatie of direct online een Letter of Intent indienen

Gerelateerde fondsen en subsidies