Jaarlijkse prijsaanpassing bij Fondswervingonline

Prijs

Zoals elk jaar, zullen we op 1 januari 2024 onze prijzen aanpassen. Deze stap is genomen om in lijn te blijven met de inflatie, zoals bepaald door de prijsindex van het CBS en om nieuwe tools te kunnen blijven ontwikkelen en onze diensten verder uit te breiden. We willen deze gelegenheid gebruiken om uit te leggen waarom deze aanpassing belangrijk is voor de continuïteit en verbetering van onze diensten.

Nieuwe prijzen per 1 januari 2024

Bij betaling per maand: € 39
Bij betaling per jaar: € 369

Alle prijzen zijn incl. BTW, zonder bijkomende kosten.

Omgaan met stijgende kosten

In een wereld waar de kosten voor bedrijfsvoering gestaag stijgen, is het essentieel voor Fondswervingonline om deze trend bij te houden.

Van personeelskosten tot technologische investeringen, deze prijsaanpassing helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Investering in de toekomst

We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools en het uitbreiden van onze diensten.

Deze inspanningen zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat onze leden de beste ondersteuning krijgen in hun fondsenwervingsactiviteiten.

Onze toewijding 

We begrijpen dat prijsveranderingen impact kunnen hebben.

Daarom nemen we deze beslissingen met zorgvuldige overweging, gericht op het handhaven van een balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Jouw begrip en voortdurende steun zijn voor ons van onschatbare waarde, en we blijven toegewijd aan het ondersteunen van jouw fondsenwervingsinspanningen.

Algemene voorwaarden

Je kunt de jaarlijkse prijsverhoging overigens terugvinden in onze algemene voorwaarden (kopje "Prijs en betaling").