Steeds makkelijker subsidies en fondsen aanvragen

We vinden het superbelangrijk dat je ook zonder ervaring zelf subsidies en fondsen kunt aanvragen. Wat doen we zoals om je nog beter hierbij te helpen? Een korte update.

Weg met de ambtelijke teksten, geef dat woordenboek maar aan een ander

Veel subsidies en fondsen zijn best interessant, maar je zult niet de eerste zijn die vol ongeloof naar pagina's vol met subsidieteksten staart en na drie dagen nog niet van de verbazing bent bekomen.

Om je voor deze teleurstelling te behoeden zijn we maandenlang bezig geweest om 1600 subsidies en fondsen te herschrijven. En het resultaat mag er zijn. Of je nu wel of geen ervaring hebt maakt niet meer uit, je snapt voortaan direct voor ie en wat een subsidie of fonds van toepassing is.

Ook hebben we de teksten ernstig ingekort en elke regeling via een vast stramien opgebouwd, zodat je voortaan in  één oogopslag ziet of een subsidie of fonds mogelijk interessant is.

Weg met niet actuele subsidies en fondsen

Het internet staat er vol mee, en eerlijk is eerlijk, ook bij ons was het in het verleden wel eens het geval. Het is eigenlijk nooit helemaal te voorkomen.

Maar omdat we nu eenmaal graag de meest actuele databank met subsidies en fondsen willen zijn, en niks zo hinderlijk is als verlopen subsidies en fondsen, hebben we met de hand ruim 1600 subsidies en fondsen nagelopen en geactualiseerd de afgelopen maanden. 

Bovendien hebben we een aantal handige snufjes laten inbouwen waardoor je voortaan een veel betere gebruikers ervaring hebt.

Doe mij maar een toelichting

We hebben niet alleen de teksten van de subsidies en fondsen omgetoverd naar "Jip en Janneke taal", we snappen dat soms extra toelichtingen van de subsidieverstrekker of fonds nodig zijn. Daarom hebben deze nu ook als bijlage een "vaste plaats" verworven. 
Ook deze hebben een vaste plaats gekregen, zodat je voortaan direct ziet of er een bijlage of toelichting is bij een subsidie of fonds.

Onze missie gaat door

We willen je niet alleen helpen om succesvol subsidies en fondsen te werven voor je organisatie of project. We willen je hiervoor ook het meest uitgebreide en meest gebruikersvriendelijke platform beschikbaar stellen.

Zo hebben we Fondswervingonline de afgelopen tijd niet alleen volledig vernieuwd, we komen eigenlijk elke dag wel met nieuwe uitbreidingen en verbeteringen.

Meer informatie