Arbeid en werkgelegenheid

Subsidie van de week: Subsidie voor mens, werk en economie

Het is "business as usual" wanneer er nieuwe fondsen worden geïntroduceerd gericht op een betere wereld. Wel uniek is het als dit fonds het geesteskind is van een Nederlandse miljardair en er een goed doordacht plan achter zit met een wetenschappelijke basis. Met recht bombarderen we dit fonds dan ook tot "Subsidie van de week". Het fonds verstrekt overigens financiële ondersteuning voor projecten die inspelen op belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Economie en de rol die werk hierin speelt.

Goldschmeding Foundation

Dit nieuwe fonds, genoemd naar Randstad oprichter Goldschmeding, verstrekt financiële ondersteuning voor projecten die inspelen op belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Economie en heeft als doel een betere wereld te initiëren door te denken vanuit het belang van de ander. 

Zinvolle invulling van het leven door werk

De Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie heeft als doel een betere wereld te initiëren door te denken vanuit het belang van de ander en is genoemd naar de initiatiefnemer en oprichter Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad.

Het fonds verstrekt financiële ondersteuning voor projecten die inspelen op belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Economie.
De aandacht gaat hierbij vooral uit naar hoe werk mensen helpt bij een zinvolle invulling van hun leven, met als uiteindelijk doel om met elkaar een beter functionerende maatschappij te creëren.

Meer informatie

Goldschmeding Foundation

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden