Subsidies
Fondsen

Subsidie projecten Mens, Werk en Economie

Dit fonds, genoemd naar Randstad oprichter Goldschmeding, verstrekt financiële ondersteuning voor projecten die inspelen op belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Economie. Het fonds heeft als doel een betere wereld te initiëren door te denken vanuit het belang van de ander. Projecten moeten wetenschappelijk onderbouwd zijn en een blijvende maatschappelijke impact hebben. Er is jaarlijks € 9 miljoen euro aan subsidie beschikbaar. Het fonds benadert projecten actief. Ongevraagde voorstellen worden in principe niet in behandeling genomen.

Jaarbudget:
€ 9.000.000
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

De Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie heeft als doel een betere wereld te initiëren door te denken vanuit het belang van de ander en is genoemd naar de initiatiefnemer en oprichter Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad.

Het fonds verstrekt financiële ondersteuning voor projecten die inspelen op belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van:

  • Inclusieve Arbeidsmarkt
  • Duurzaam Werk 
  • Menswaardige Economie

De aandacht gaat hierbij vooral uit naar hoe werk mensen helpt bij een zinvolle invulling van hun leven, met als uiteindelijk doel om met elkaar een beter functionerende maatschappij te creëren.

Doelgroep

Kansrijke initiatieven van ‘realistische idealisten’, die aantoonbaar kunnen bijdragen aan een blijvende verandering in de manier waarop we werken en samenwerken.

Werkgebied

Nederland

Voorwaarden

  • Projecten dienen bij te dragen aan een betere wereld op het vlak Mens, Werk en Economie
  • Projecten moeten wetenschappelijk onderbouwd zijn
  • Projecten moeten een blijvende maatschappelijke impact hebben

Subsidie

Er is jaarlijks € 9 miljoen euro aan subsidie beschikbaar. 

Aanvragen

Neem eerst contact op met de verstrekker (zie contactgegevens).

De Goldschmeding Foundation benadert projecten actief. Ongevraagde voorstellen worden daarom in principe niet in behandeling genomen.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Onderzoekers en onderzoekcentra Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Arbeid en werkgelegenheid
Ondernemen en investeren
Onderzoek en ontwikkeling
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden