Kunst, cultuur en media

Verlengde aanvraagperiode voor cultuureducatie subsidies tot 1 juli

Amateurkunst - Amateurs - Kunst - Cultuur

Goed nieuws voor iedereen die zich inzet voor cultuureducatie! Twee subsidieprogramma's gericht op de verrijking van cultuureducatie binnen het mbo en vmbo, vso, pro onderwijs hebben hun aanvraagperiodes verlengd. Dit is je kans om extra middelen te verkrijgen voor het stimuleren van culturele ontwikkeling van studenten. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze kansen!

De wereld van cultuureducatie heeft een boost gekregen door de verlenging van de aanvraagperiodes voor twee essentiële subsidieprogramma's. Deze regelingen, gericht op zowel het mbo als het vmbo, vso, pro onderwijs, bieden fantastische kansen voor scholen en culturele instellingen die hun studenten willen onderdompelen in kunst en cultuur.

Cultuureducatie mbo: een kans voor MBO en culturele instellingen

Werk je in het mbo en wil je het kunst- en cultuuronderwijs op je school een impuls geven?

Of ben je verbonden aan een culturele instelling die graag wil samenwerken met een mbo-school?

Dan is deze subsidieregeling iets voor jou.

Deze regeling steunt projecten die de culturele ontwikkeling van mbo-studenten bevorderen.

Met subsidies variërend van € 30.000 tot € 55.000, biedt het een solide basis voor innovatieve projecten.

Cultuureducatie VMBO, VSO, PRO: samenwerken voor creatieve ontwikkeling

Deze regeling is specifiek ontworpen voor samenwerkingen tussen culturele instellingen en scholen binnen het vmbo, vso of pro.

Of je nu aan het begin staat van een samenwerking of al een stap verder bent in het ontwikkelen van cultuureducatie, er zijn mogelijkheden voor financiële ondersteuning in verschillende fasen.

De bedragen variëren van € 10.000 tot € 100.000, afhankelijk van de fase en het doel van je project.

De verlenging van deze aanvraagperiodes tot 1 juli 2024 is een unieke kans voor onderwijsinstellingen en culturele organisaties om cultuureducatie naar een hoger niveau te tillen. Als je meer wilt weten over deze regelingen en hoe je een aanvraag kunt indienen, klik dan op de onderstaande links. Zorg dat je deze kans niet mist om een positieve impact te maken op de culturele ontwikkeling van onze jeugd.

Aanvragen tot 1 juli

De verlenging van deze aanvraagperiodes tot 1 juli 2024 is een unieke kans voor onderwijsinstellingen en culturele organisaties om cultuureducatie naar een hoger niveau te tillen.

Als je meer wilt weten over deze regelingen en hoe je een aanvraag kunt indienen, klik dan op de onderstaande links. 

Gerelateerde fondsen en subsidies