Financiering vroege fase onderneming

Financieringen en kredieten, Private equity en Venture Capital
Starterslift heeft twee fondsen die het mogelijk maken om in een zeer vroege fase van de onderneming financiering te krijgen tot 125.000 euro. De mogelijkheid om in een vroege fase van de onderneming geld te verstrekken is kenmerkend voor deze fondsen. En, niet onbelangrijk, er hoeft nog geen omzet te zijn.

Toepassing

Starterslift heeft twee fondsen die het mogelijk maken om in een zeer vroege fase van de onderneming financiering te krijgen. Vanuit het Pre-Seed fonds kunnen leningen tot 50.000,- verstrekt worden. Vanuit het Proof of Concept fonds kan financiering in de vorm van een lening of een investering tot 125.000,- worden verkregen.

Pre-seed fonds
Een Pre-Seed lening kan worden ingezet om marktonderzoek uit te voeren of om bijvoorbeeld juridisch advies in te winnen of een octrooi aan te vragen. 

Proof of concept fonds
Het Proof of Concept fonds is specifiek bedoeld voor technische haalbaarheid, door bijvoorbeeld een prototype te bouwen om aan te tonen dat het idee werkt.

Doelgroep

De fondsen zijn beschikbaar voor innovatieve bedrijven met groeipotentie in de regio West- en Midden-Brabant, die korter dan vijf jaar bestaan.

Aanvragen

Zie contactgegevens.

Relevante links