Internationale subsidie voor creatievelingen die bijdragen aan duurzaamheid en duurzame ontwikkeling

Subsidies,
Fondsen
Wereldwijd subsidieprogramma gericht op creatievelingen tussen de 18-25 jaar uit alle creatieve disciplines, voor innovatieve en creatieve projecten die bijdragen aan duurzaamheid en duurzame ontwikkeling. Belangrijk is in ieder geval dat je creatieve processen het bewustzijn, de technologieën of de oplossingen voor duurzame ontwikkeling te versnellen. De subsidie bedraagt $ 20.000 en wordt verstrekt voor verdere ontwikkeling en om nieuwe wegen voor een betere wereld in te slaan. De subsidie wordt gekoppeld aan o.a. samenwerking met internationale topinstellingen, mentorschap op maat en netwerkverbindingen Daarnaast krijg je ondersteuning om gedurende de looptijd van het programma je project verder te ontwikkelen. Je kunt de subsidie online aanvragen gedurende de aanvraagperiode.

Toepassing

Wereldwijd beursprogramma van een fonds, door een internationaal sieradenmerk samen met het partnerschapsbureau van de Verenigde Naties opgezet, om de volgende generatie van creatieve leiders op het gebied van duurzaamheid te identificeren en te versnellen.

Succesvolle aanvragers moeten in staat zijn het creatieve proces te gebruiken om het bewustzijn, de technologieën of de oplossingen voor duurzame ontwikkeling te versnellen.

De financiering subsidie gekoppeld aan een onderwijsprogramma in samenwerking met internationale topinstellingen, mentorschap op maat en netwerkverbindingen met de industrie onder begeleiding van de verstrekker. Tijdens de duur van het programma zullen de begunstigden bovendien steun krijgen om de innovaties in hun aanvraag verder te ontwikkelen en vooruitgang te boeken op weg naar de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. 

Doelgroep

Het programma staat open voor alle creatieven tussen 18 en 25 jaar uit alle creatieve disciplines, waaronder mode, kunst, design, architectuur en engineering.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

Succesvolle aanvragers moeten grote belangstelling hebben voor, blijk geven van, of een voorbeeldfunctie vervullen bij het gebruik van creatieve processen om het bewustzijn, de technologieën of de oplossingen voor duurzame ontwikkeling te versnellen.

Bij de selectiecriteria zal rekening worden gehouden met de toepassing van creatieve processen bij het onderzoeken van sociale en milieukwesties en het versnellen van duurzame ontwikkeling, binnen gemeenschappen of wereldwijd, met de doelstellingen van de Verenigde Naties inzake duurzame ontwikkeling als kader.

De aanvrager moet een creatief zijn tussen de 18 en 25 jaar, waarbij het niet belangrijk is om welke creatieve discipline het gaat.

Subsidie

De subsidie bedraagt maximaal $ 20.000.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links).

Meesturen

  • CV
  • Portfolio

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand