Subsidies
Fondsen

Subsidie voor culturele samenwerking tussen Nederland en Marokko

Deze regeling nodigt culturele professionals en instellingen in Nederland uit om projectvoorstellen in te dienen gericht op de bevordering van culturele samenwerking tussen Marokko en Nederland. Er is subsidie mogelijk voor culturele samenwerkingsprojecten die bijdragen aan de versterking van de bilaterale relaties tussen Marokko en Nederland, met voorrang voor projecten op het gebied van design, digitale cultuur, museumstudies, podiumkunsten, muziek, (im)materieel erfgoed, beeldende kunst en/of literatuur. De subsidie bedraagt tussen de € 5.000 en € 25.000 per aanvraag. Je kunt de subsidie per e-mail aanvrage, gedurende de aanvraagperiode.

Jaarbudget:
€ 90.000
Per uitgifte
€ 5.000 - € 25.000
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Er is subsidie mogelijk voor culturele samenwerkingsprojecten die bijdragen aan de versterking van de bilaterale relaties tussen Marokko en Nederland, met voorrang voor projecten op het gebied van design, digitale cultuur, museumstudies, podiumkunsten, muziek, (im)materieel erfgoed, beeldende kunst en/of literatuur.

Doelgroep

Culturele professionals en instellingen in Nederland.

Werkgebied

Marokko en/of Nederland.

Voorwaarden

  • Projecten moeten bijdragen aan de versterking van de bilaterale relaties tussen Marokko en Nederland en positieve zichtbaarheid van Nederland en de Nederlandse cultuursector.
  • Projecten vinden plaats in Marokko en/of Nederland, met geografische spreiding, diversiteit en duurzaamheid.
  • Het projectvoorstel wordt ontwikkeld door minstens één Marokkaanse en één Nederlandse partner, met elk een duidelijke rol binnen het project. De Nederlandse partner dient het projectvoorstel in.
  • Resultaten kunnen in de vorm zijn van publicaties, presentaties, audiovisueel of visueel materiaal, exposities, workshops, maar ook opbouw van netwerken, ontwikkeling van nieuw werk, (kennis-)uitwisseling.

Restricties

  • Projecten die geen bijdrage leveren aan de versterking van de bilaterale relaties tussen Marokko en Nederland komen niet in aanmerking.
  • Projecten die geen duidelijke relatie laten zien tussen budget, activiteiten en doelstellingen komen niet in aanmerking.

Subsidie

Subsidiebedrag per aanvraag: Minimaal € 5.000 en maximaal € 25.000.

Aanvragen

Stuur een complete aanvraag (inclusief aanvraagformulier, inhoudelijk projectvoorstel en separate projectbegroting) naar ICE-RAB@minbuza.nl. Vermeld in de onderwerp-regel ‘Open Oproep Marokko 2023 – titel van het project’.

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Kunst, cultuur en media
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Internationaal Afrika
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden