Algemeen

Vijf interessante subsidies en fondsen

Maandelijks voegen we een groot aantal nieuwe subsidies en fondsen toe. Onze informatie is hapklaar en begrijpelijk. En omdat we dagelijks research doen vind je bij ons soms regelingen terug die je nergens anders aantreft. Maar welke regelingen vonden we zelf het meest interessant? Onderstaand een lijstje met vijf nieuw toegevoegde subsidies en fondsen die onze aandacht trokken.

BGF-fonds

Financieel ondersteunen van bijzondere noden en projecten op sociaal, maatschappelijk, cultureel, wetenschappelijk en godsdienstig gebied in Nederland, Nederlandse Antillen en Aruba. Aanvragers kunnen privé personen en rechtspersonen zijn.

MOBO Foundation

Het financieel ondersteunen van sociaal zwakkeren, het verlenen van hulp aan mensen en natuur in noodsituaties ondersteuning van culturele activiteiten.

Tienhoven Foundation

Financiële ondersteuning van projecten gericht op internationale natuurbescherming, met name gericht op op bedreigde soorten en ecosystemen en / of belangrijke biodiversiteitsgebieden.

T-Fonds

Financiële ondersteuning aan mensen met een chronische ziekte of beperking die een aanpassing/inrichting van hun woning of een passende vervoersoplossing niet zelf kunnen bekostigen.

Subsidie schuldhulpverlening en armoedebestrijding

Subsidie voor onderzoek gericht op het vergroten en bundelen van kennis over effectiviteit en implementatie van interventies gericht op schuldhulpverlening en armoedebestrijding. Het accent ligt daarbij op het terrein van Werk en Inkomen. 

Meer interessante nieuwe subsidies en fondsen

Natuurlijk hebben we de afgelopen periode veel meer nieuwe subsidies en fondsen toegevoegd die interessant voor je kunnen zijn. 
Deze kun je vinden via het menu "Regelingen".

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden