Projecten aanmaken en beheren

Binnen Fondswervingonline is Mijn Projecten jouw go-to hulpmiddel voor het efficiënt opstellen, plannen en beheren van je projectplannen. Ongeacht of je een doorgewinterde fondsenwerver of nieuweling bent, biedt Mijn Projecten een gestructureerd overzicht voor je subsidieaanvragen. Zelfs zonder het stappenplan op Fondswervingonline biedt Mijn Projecten een fundament voor een gedegen projectplan. Dit artikel gidst je door de functionaliteiten van Mijn Projecten en helpt je je slagingskansen voor subsidies te optimaliseren.

Het fundament: waarom een gedegen projectplan cruciaal is

Een grondig projectplan gaat verder dan louter formaliteiten; het is het hart en ziel van je project en vormt de basis voor elke subsidieaanvraag. Onafhankelijk van de vereisten van de subsidieverstrekker, helpt een goed projectplan je ideeën te structureren en de duurzaamheid van je project te verzekeren.

Voordelen van het creëren van een projectplan via Mijn Projecten

  • Nodig voor het stappenplan: Fondswervingonline biedt bij elke regeling de mogelijkheid om van een stappenplan gebruik te maken. Indien een projectplan nodig is, wordt deze automatisch gegenereerd, compleet met begeleidende brief en begroting. Voorafgaand hieraan is het noodzakelijk om een project te initiëren via Mijn Projecten.
  • Zelfstandig projectplan opstellen: Mocht je het stappenplan op Fondswervingonline niet gebruiken, dan biedt Mijn Projecten nog steeds de tools om een robuust projectplan op te zetten. Met enkele vragen creëer je een plan, welke je kunt integreren in je eigen aanvraag.

Stapsgewijze aanpak voor het opstellen van een projectplan via Fondswervingonline 

Stapsgewijze aanpak voor het opstellen van een projectplan via Fondswervingonline
  1. Na het inloggen in je persoonlijke omgeving, navigeer je naar “Mijn Projecten” via het linkermenu.
  2. Binnen “Mijn Projecten”, klik je op de knop “Project toevoegen” om te starten. 

Het opstellen van je projectplan

Het opstellen van je projectplan
  • Het is essentieel om alle vragen grondig en zorgvuldig te beantwoorden. Dit helpt niet alleen met het waarborgen van de kwaliteit van je project, maar faciliteert ook het aanvraagproces voor subsidies.
  • Vergeet nier op Opslaan te klikken

 

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!
  • Eenvoudige navigatie: Vind moeiteloos je weg door meer dan 4000 regelingen met ons intuïtieve platform.
  • Real-time alerts: Mis nooit meer een kans met onze gepersonaliseerde meldingen.
  • Effectief beheer: Houd subsidies en fondsen overzichtelijk bij met je eigen dashboard.

Word nu lid

Je bent al lid voor slechts € 33,- per maand!