Internationaal ondernemen en ontwikkelingswerk

Grijp nu jouw kans op impactvolle subsidie

Onderzoek - Kanker - Cellen

In een wereld die voortdurend verandert, zijn er fondsen die een stap vooruit zetten om een significante impact te maken op zorg en welzijn. Eén zo'n fonds onderscheidt zich door niet alleen als geldschieter op te treden, maar ook door actief expertise en ondersteuning te bieden aan projecten die het leven van de meest kwetsbare groepen verbeteren. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en samenwerking, biedt dit fonds meer dan alleen financiële steun: het biedt een partnership voor positieve verandering.

Meer dan financiële steun

Dit fonds staat klaar om verder te gaan dan traditionele financiële ondersteuning.

Het gelooft in een hands-on benadering, waarbij subsidie gepaard gaan met expertise en samenwerking. Door zich te richten op projecten die een unieke bijdrage leveren aan gezondheid en welzijn, vooral in minder bediende of niche-segmenten, streeft het fonds ernaar om ware transformatie te bewerkstelligen.

Diverse projectondersteuning

Van baanbrekend medisch onderzoek in Nederland tot essentiële gezondheidszorginitiatieven in ontwikkelingslanden, de steun van het fonds kent een breed spectrum. Dit omvat projecten gericht op medische voorzieningen, sanitaire en drinkwatervoorzieningen, maar ook educatie en voedselzekerheid.

Elk project met het potentieel om de levenskwaliteit significant te verbeteren, vindt in dit fonds een mogelijke partner.

Criteria voor succes

Het fonds hanteert een strikte selectieprocedure om te waarborgen dat de subsidie terechtkomt bij projecten die niet alleen aansluiten bij de missie, maar ook financieel duurzaam zijn en blijk geven van sterk leiderschap.

Belangrijke aandachtspunten voor jezelf zijn o.a.:

  • Aansluiting bij doelstellingen
    Hoe goed sluit jouw project aan bij de missie van het fonds?
  • Financiële duurzaamheid
    Is de begroting realistisch, en is er zicht op andere financieringsbronnen?
  • Leiderschap:
    Beschikt het project over het leiderschap om succesvol te zijn?
  • Vliegwiel effect:
    Kan het fonds met haar bijdrage een beweging in gang zetten die anders niet van de grond zou komen?
  • Impact:
    Wat is de verwachte impact van het initiatief, zonder in de valkuil van de meetbaarheids-illusie te vallen?

Beschikbare subsidie

Jaarlijks stelt het fonds ongeveer € 1,5 miljoen beschikbaar voor projecten die voldoen aan deze criteria, verdeeld over verschillende focusgebieden zoals sanitaire voorzieningen, exploitatie, educatie, voedsel, gezondheidszorg en medisch onderzoek.

Jouw project en missie

Ben je betrokken bij een project dat een significante bijdrage kan leveren aan gezondheid en welzijn? Zie je mogelijkheden voor samenwerking die echte verandering teweeg kan brengen?

Dan is dit wellicht jouw kans om deel te nemen aan een beweging die gericht is op het maken van een meetbare impact op gezondheid en welzijn wereldwijd.

Meer informatie of direct een aanvraag aanmaken