Hoe onze droom je aan een betere subsidieaanvraag helpt

De laatste twee jaar hebben we keihard gewerkt aan onze droom. Namelijk dat het voor iedereen met een goed plan mogelijk moet zijn om succesvol subsidies en fondsen te werven. Maar onze droom gaat verder, dus lees snel verder hoe jij hiervan vanaf volgende maand kunt profiteren! 

Dromen en ambities

We zijn superblij en best wel stiekem ook een beetje trots dat Fondswervingonline inmiddels het snelstgroeiende fondsenwervingsplatform is. En niets is zo gaaf als het lezen van een e-mail van een van onze leden dat ze dankzij ons een projectsubsidie van een ton hebben binnengehaald.

Maar onze dromen reiken verder dan dit succes, want we willen graag dat iedereen succesvol kan zijn als het gaat om het aanvragen van subsidies en fondsen.

Want wat als je een ontzettend goed project hebt, maar gewoon slecht bent in het bedenken van een goede aanbiedingsbrief, nog nooit gehoord heb van een projectplan en een dekkingsplan je helemaal doet duizelen?

Vereisten voor succesvol aanvragen van subsidies en fondsen

Inmiddels weten we dat er een aantal factoren zijn die mede bepalen hoe succesvol je zult zijn met het aanvragen van subsidies en fondsen.

Je moet een goed projectplan hebben om maar wat te noemen. Uit ervaring weten we inmiddels dat de resultaten van aanvragen met projectplan succesvoller zijn.

Ook een goede begroting en een dekkingsplan zijn super belangrijk, met als een goede foutloze aanbiedingsbrief.

Het supertoffe aan de nieuwe uitbreidingen is dat we je hierdoor kunnen helpen met het maken van een kansrijke subsidieaanvraag, ook als je niet zo goed bent in het maken van een brief.

We nemen je voortaan bij de hand bij het aanvragen van subsidies en fondsen

Volgende maand gaan we dus een stapje verder in het realiseren van onze droom dat het voor elke organisatie of project mogelijk moet zijn om succesvol subsidies en fondsen aan te vragen.

Of je wel of geen ervaring hebt maakt straks niet meer uit. We nemen je online bij de hand zodat je ook zonder ervaring een projectplan, begroting, dekkingsplan en een goede aanbiedingsbrief kunt maken.

Ja je hoort het goed, ook al kun je geen brief schrijven, dan nog zorgen we ervoor dat er een goede aanbiedingsbrief voor je aangemaakt wordt.

En ook al heb je geen flauw idee hoe je een projectplan moet maken, dan nog zorgen we ervoor dat er een projectplan voor je wordt aangemaakt.

Maar we gaan je nog verder helpen

Okay, dus ook als je een writersblock hebt kun je straks beschikken over een goede aanbiedingsbrief met eigen logo, en heb je de beschikking over een heus projectplan.

Leuk, maar we zijn er nog niet. Ook alle andere dingen die belangrijk zijn om mee te sturen met je subsidieaanvraag kun je straks online opslaan binnen je account op Fondswervingonline.

Je kunt straks zelfs gaan bijhouden of een subsidieaanvraag gehonoreerd is!

En omdat je straks betere subsidieaanvraag kunt versturen hebben we ook gelijk maar de manier hoe je deze subsidies kunt vinden verder uitgebreid.

Zo kun je straks aan de hand van je profiel exact monitoren welke subsidies en fondsen specifiek voor jou interessant zijn, en een automatische alert krijgen wanneer er een nieuwe mogelijkheid is.

Ben je al klaar voor de succesvolle manier van fondsenwerving?

Wanneer je al lid bent van Fondswervingonline krijg je medio februari automatisch bericht wanneer al deze uitbreidingen voor je beschikbaar zijn. Uiteraard kunnen onze leden hiervan het eerste profiteren.

Ben je nog geen lid van Fondswervingonline, haast je dan om lid te worden.

Door je nu aan te melden als lid ben je er zeker van dat je medio februari als eerste van alle verbeteringen kunt profiteren.

Bovendien is het leuk om lid te worden van Fondswervingonline want je ook nog eens een cadeautje: een gratis boek naar keuze over fondsenwerving of sponsoring.