Kunst, cultuur en media

Win €4.621 en publicatie in Vogue: Natuurkunst Oproep 2024

Natuurfotografie - Natuur

In een wereld die schreeuwt om zorg voor onze natuur, lanceert Vogue, het iconische en wereldberoemde mode- en kunsttijdschrift, een uniek initiatief om kunstenaars over de hele wereld uit te nodigen hun liefde en respect voor de aarde te tonen. De Open Call 2024 van Vogue is meer dan een wedstrijd; het is een uitnodiging om via fotografie en video een diepgevoelde ode aan de natuur te brengen. Dit bijzondere initiatief belooft niet alleen twee gelukkige winnaars elk €4.621 voor hun artistieke ontwikkeling, maar biedt ook kans op internationale erkenning tijdens een prestigieus festival in Milaan en een mogelijke publicatie in Vogue. Dit is jouw kans om je passie voor de natuurlijke wereld te delen en tegelijkertijd je werk door een wereldwijd publiek erkend te zien.

De essentie van de oproep

Deze internationale oproep stimuleert kunstenaars om werken te delen die:

  • De adembenemende schoonheid en veerkracht van de natuurlijke wereld vieren.
  • Een positieve visie op onze connectie met de aarde tonen.
  • Het bewustzijn voor milieubehoud vergroten.
  • De diepgaande relatie tussen mens en dier onderzoeken.
  • Aanzetten tot een verschuiving in perspectief naar erkenning van de rechten en schoonheid van alle levensvormen.

Waarom meedoen?

Ondersteund door alle 27 edities van Vogue, biedt deze oproep niet alleen de kans op internationale erkenning tijdens een prestigieus festival in Milaan en mogelijk publicatie in Vogue, maar ook op een substantiële subsidie.

Twee getalenteerde kunstenaars zullen elk €4.621 ontvangen voor artistieke ontwikkeling, plus de kans op virtuele mentoringsessies met experts uit de industrie.

Een buitenkans voor elke kunstenaar die zijn of haar verbondenheid met de natuur wil uitdrukken en delen.

Wie kan er deelnemen?

De oproep staat open voor kunstenaars van over de hele wereld, mits zij 18 jaar of ouder zijn. Het mooie hiervan is dat er geen inschrijfkosten zijn, waardoor het voor elke gepassioneerde kunstenaar toegankelijk is om deel te nemen.

Of je nu een ervaren professional bent of een getalenteerde amateur, jouw unieke visie op de natuur is wat telt.

Wanneer aanmelden?

De indientermijn is van 15 februari 2024 tot en met 29 april 2024. Dit geeft je ruim de tijd om je meest inspirerende werken te selecteren of te creëren.

Meer informatie of project aanmelden