We hebben je medewerking nodig!

De grootste fondsenwervers in Nederland hebben de faciliteiten om structureel succesvol te zijn op het gebied van fondsenwerving. Hiermee trekken zij een groot deel van de fondsenwervingstaart naar zich toe, samen met een beperkt aantal gevestigde partijen. Wij willen de fondsenwerving democratiseren, zodat iedereen met een goed project succesvol kan zijn op het gebied van fondsenwerving. Dit gaan we doen door jou en anderen komend jaar de beschikking te geven over vernieuwende fondsenwervingsfaciliteiten, die normaal alleen voor de grote fondsenwervers beschikbaar zijn. Maar we hebben wel jouw hulp hierbij nodig!

Succesvolle fondsenwerving voor iedereen toegankelijk

Dit jaar mocht fondswervingonline vrijwel elke dag nieuwe leden verwelkomen. Hiermee waren we dit jaar waarschijnlijk het snelstgroeiende fondsenwervingsplatform van Nederland.

Maar we willen meer voor onze leden, en daarvoor hebben we je hulp nodig!

De grootste fondsenwervers in Nederland hebben de faciliteiten om structureel succesvol te zijn op het gebied van fondsenwerving.
Hiermee trekken zij een groot deel van de fondsenwervingstaart naar zich toe, samen met een beperkt aantal gevestigde partijen.

Wij willen de fondsenwerving democratiseren, zodat iedereen met een goed project succesvol kan zijn op het gebied van fondsenwerving.

Dit gaan we doen door jou en anderen komend jaar de beschikking te geven over vernieuwende fondsenwervingsfaciliteiten, die normaal alleen voor de grote fondsenwervers beschikbaar zijn.

Nieuwe mogelijkheden voor fondsenwervers
Maar vooral ook: beter concurreren met grote fondsenwervers

Vanaf februari a.s. starten we met een eerste van een serie uitbreidingen die het voor kleine en middelgrote fondsenwervers eindelijk mogelijk zal maken om beter te concurreren met grote fondsenwervers.

Veel willen we nog niet verklappen, alleen dat deze mogelijkheden nu nog niet beschikbaar zijn in Nederland!

Door nu lid te worden van Fondswervingonline profiteer je begin februari al van nieuwe fondsenwervingsmogelijkheden, die normaal alleen voor grote fondsenwervers beschikbaar zijn!

Wat we aan je willen vragen

We vragen je om vandaag nog lid te worden van Fondswervingonline.
Hierdoor kunnen jij en anderen straks beschikken over dezelfde faciliteiten als grote succesvolle fondsenwervers

Daarnaast vragen we je ook je netwerk te activeren om lid te worden van Fondswervingonline, zodat we fondsenwerving echt kunnen gaan vernieuwen!

Door nu lid te worden profiteer je vanaf februari bovendien direct al als een van de eersten van een aantal vernieuwende faciliteiten die fondsenwerving makkelijker en effectiever maken.

En last but not least: Je ontvangt een gratis boek over fondsenwerving of sponsoring bij je aanmelding als lid van Fondswervingonline.

We hopen je deze week nog te mogen begroeten als lid van Fondswervingonline.