Subsidies

Subsidie voor implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen

Subsidie om via pilots ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen. Doelstelling is o.a. werk toegankelijker te maken, de kwaliteit van werk te vergroten en de inzetbaarheid en/of productiviteit van werknemers met een arbeidsbeperking te verhogen. Subsidie aanvragen is mogelijk voor samenwerkingsverbanden van werkgever, werknemer(s) met beperkingen, technologie-ontwikkelaars en ondersteuners. Het subsidiebudget is maximaal 300.000 euro.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Het doel van dit subsidiethema is om via pilots ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen. Werkgevers, werknemers, ondersteuners zoals jobcoaches en arbeidsdeskundigen en ontwikkelaars en leveranciers van technologie kunnen zo samen de beste koers bepalen om werk toegankelijker te maken, de kwaliteit van werk te vergroten en de inzetbaarheid en/of productiviteit van werknemers met een arbeidsbeperking te verhogen.

Het beoogde resultaat is een set goede praktijken voor verdere opschaling van de beproefde technologie. Daarbij kan het zowel gaan om de ondersteuning van werknemers met beperkingen die al in dienst zijn als om inzet van technologie om werk mogelijk te maken voor ‘nieuwe’ werknemers met beperkingen.

Doelgroep

Samenwerkingsverband van werkgever, werknemer(s) met beperkingen, technologie-ontwikkelaars en ondersteuners.

Voorwaarden

  • De aanvraag is een gezamenlijke inzending van een werkgever, werknemer(s) met beperkingen, technologie-ontwikkelaars en ondersteuners (i.e. professionals in het veld van werk en inkomen zoals jobcoaches, werkbegeleiders, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsulenten). Alle genoemde partijen kunnen penvoerder zijn van de subsidieaanvraag. Partijen mogen bij meerdere aanvragen betrokken zijn.

  • Er is sprake van een concrete setting (bedrijf/ werkplek) waarin de pilot wordt uitgevoerd.

  • Er is sprake van bestaande technologie, die zich in elders (buiten het domein van werk) in de praktijk heeft bewezen

Aanvragen

BIj voorkeur via UWV marktplaats (zie bijlagen).
Zie ook de contactgegevens.

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Funding informatie

Onze aandacht gaat uit naar
Arbeid en werkgelegenheid
Innovatie en technologie
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden