Fondsen

Subsidie voor non-profitinstellingen die kwetsbare groepen helpen die getroffen zijn door de Covid-19-pandemie

Internationale subsidie voor liefdadigheidsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk en internationaal die zich sterk richten op het verlichten van sociale achterstand en het helpen van kwetsbare groepen die in het bijzonder zijn getroffen door de Covid-19-pandemie. Aanvragen voor medische apparatuur en de productie of distributie van persoonlijke beschermingsmiddelen worden ook in overweging genomen. Het project waarvoor je subsidie wilt aanvragen moet specifiek betrekking hebben op de Covid-19-pandemie. Deze subsidie kan op internationaal niveau worden aangevraagd, op voorwaarde dat de liefdadigheidsinstelling die een aanvraag indient, aantoont dat zij zich sterk concentreert op het verlichten van sociale achterstand en het helpen van kwetsbare groepen die in het bijzonder door de Covid-19-pandemie zijn getroffen. De subsidie bedraagt over het algemeen tot GBP 15.000 per aanvraag. Je kunt de subsidie online aanvragen gedurende de aanvraagperiode van het fonds.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
£ 0 - £ 15.000
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Subsidie voor organisaties en projecten die zich richten verlichten van sociale achterstand en kwetsbare groepen die in het bijzonder zijn getroffen door de Covid-19-pandemie

Doelgroep

De aanvrager is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling, een maatschappelijke organisatie of bijvoorbeeld een sociale onderneming.

Werkgebied

Deze subsidie kan op internationaal niveau worden aangevraagd, op voorwaarde dat de liefdadigheidsinstelling die een aanvraag indient, aantoont dat zij zich sterk concentreert op het verlichten van sociale achterstand en het helpen van kwetsbare groepen die in het bijzonder door de Covid-19-pandemie zijn getroffen.

Voorwaarden

  • De aanvrager is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling, een maatschappelijke organisatie of bijvoorbeeld een sociale onderneming
  • Het project waarvoor je subsidie wilt aanvragen moet specifiek betrekking hebben op de Covid-19-pandemie
  • De aanvragende organisatie moet specifiek helpen bij het verlichten van sociale achterstand en kwetsbare groepen die in het bijzonder zijn getroffen door de Covid-19-pandemie
  • De aan te vragen subsidie voor de project-, bedrijfs- of kernkosten moet mede betrekking hebben op de aankoop van medische apparatuur of persoonlijke beschermingsmiddelen in verband met de Covid-19-pandemie
  • De organisatie moet een eigen bankrekening hebben met tenminste twee gemachtigden/tekeningsbevoegden (meer ogen principe)
  • De administratie van de aanvragende organisatie wordt elk jaar gecontroleerd

Restricties

Het fonds dekt geen kosten die al zijn gemaakt of activiteiten die al hebben plaatsgevonden.

Subsidie

Voor andere programma's van deze verstrekker geldt over het algemeen een subsidie van £15.000 of minder per jaar per aanvraag.

Voor deze subsidie geldt dit niet, en heeft het fonds laten weten dat de subsidiebedragen naar goeddunken van het bestuur zullen worden toegekend.

Aanvragen

Via de website van het fonds (zie links). 

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Maatschappij en samenleving
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden