Subsidies
Fondsen

Subsidie starten bedrijf door zwarte vrouwen

Zwarte ondernemers, en zeker zwarte vrouwen hebben beperkte toegang tot de kapitaalmarkt wanneer ze een eigen bedrijf willen starten. of willen groeien. Om je een voorbeeld te geven: zwarte vrouwelijke ondernemers ontvangen minder dan 0,5% van de risicokapitaalfondsen. Gelukkig is er een internationaal fonds opgezet om dat te helpen veranderen. Het fonds stelt met behulp van een aantal grote internationale sponsors verschillende beurzen van $ 5.000 en $ 10.000 beschikbaar voor zwarte vrouwelijke ondernemers en zwarte niet-binaire ondernemers. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
US$ 5.000 - US$ 10.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Zwarte vrouwelijke ondernemers worden geconfronteerd met de grootste barrières om toegang te krijgen tot kapitaal, en hebben voortdurend te maken met systematische discriminatie. 

Het verstrekkende fonds stelt daarom samen met grote internationale fondsen subsidie beschikbaar voor zwarte vrouwelijke ondernemers en zwarte niet binaire ondernemers.

Naast een eventuele subsidie ontvangt met ook tactische hulp om zich een weg te banen door de kapitaamarkt bij het aantrekken van eventueel extra bedrijfskapitaal. Daarnaast krijgt men ook levenslange "vraag-me-alles" toegang tot het fonds en haar teams.

Doelgroep

Zwarte vrouwelijke ondernemers en zwarte niet-binaire ondernemers.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

  • Je moet jezelf kunnen identificeren als een zwarte vrouw of zwarte niet-binaire ondernemer (inclusief multiraciale zwarte vrouwen en multiraciale zwarte niet-binaire mensen)
  • Je moet een wettelijk geregistreerd bedrijf hebben
  • Je moet van plan zijn financiering van investeerders te zoeken om nu of in de toekomst op te schalen
  • Je moet een schaalbare, impactvolle oplossing of idee hebben met de ambitie om het volgende miljard dollarbedrijf te worden

Subsidie

Het fonds stelt diverse subsidies beschikbaar van $ 5.000 en $ 10.000.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links)..

Je kunt de aanvraag doorlopend indienen.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Bedrijf Particulier
Onze aandacht gaat uit naar
Maatschappij en samenleving
Ondernemen en investeren
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden