Fondsen
Beurzen

Beurzen voor onderzoeksjournalisten

Beurzen voor onderzoeksjournalisten die hun project willen presenteren tijdens een conferentie, training of ander evenement. De beurs is bedoeld voor het dekken van de registratiekosten, hotel- en reiskosten. In aanmerking komen journalisten die hun onderzoek met de steun van het fonds hebben gepubliceerd. Je kunt per e-mail je voorstel indienen.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
€ 0 - € 1.250
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Journalismfund Europe ondersteunt eerdere beursontvangers om hun onderzoek te presenteren en hun ervaringen en kennis te delen met collega's op conferenties, trainingen, webinars of andere journalistieke evenementen.

Doelgroep

Beursontvangers van het European Cross-Border Grant-programma (ECB), het European Local Cross-border Grants-programma (CBLocal) of het Earth Investigations Grant programme (Earth).

Werkgebied

De regeling is in Europa van toepassing.

Voorwaarden

Je aanvraag moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je hebt eerder een beurs ontvangen vanuit het European Cross-Border Grant-programma (ECB), het European Local Cross-border Grants-programma (CBLocal) of het Earth Investigations Grant-programma (Earth)

Restricties

Je kunt één beurs per team per evenement ontvangen, dat wil zeggen dat als er meer teamleden aanwezig willen zijn, je een andere manier moet vinden om de kosten te dekken.

Beurs

  • Eerdere ontvangers Earth Grant: maximaal € 1.250.
  • Eerdere ontvangers ECB en CBLocal: maximaal € 1.000.

De beurs is bedoeld voor het dekken van de registratiekosten, hotel- en reiskosten. Eten en drinken zijn niet inbegrepen. 

Aanvragen

Stuur je voorstel onder vermelding van de datum, naam en plaats van het evenement en de verwachte kosten per e-mail naar de projectcoördinatoren.

Aanvragers ontvangen binnen twee weken na ontvangst van de aanvraag een besluit.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Kunst, cultuur en media
Wij zijn werkzaam in
Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Nederland Europa
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden