Financiering sociale ondernemingen op het gebied van zorginnovaties

Financieringen en kredieten
Financiering en expertise voor sociale ondernemingen die met eHealth, technologie of een ander vernieuwende aanpak zich inzetten om de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden te verbeteren, of bijdragen aan preventie. Belangrijk is dat je product of dienst aantoonbare impact heeft en schaalbaar is, bij voorkeur ook internationaal.

Toepassing

Samenwerkingsverband tussen gezondheidsfondsen, welzijnsfondsen en zorg-gerelateerde vermogensfondsen, dat mede ondersteund wordt door zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

De organisatie ondersteunt sociale ondernemingen die met eHealth, technologie of een ander vernieuwende aanpak zich inzetten om de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden te verbeteren, of bijdragen aan preventie.

Doelgroep

Sociale ondernemingen die met eHealth, technologie of een ander vernieuwende aanpak zich inzetten om de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden te verbeteren, of bijdragen aan preventie.

Werkgebied

Nederland.

Voorwaarden

  • Je bedrijf zit in een beginfase of vroege groeifase
  • Je biedt een dienst of product aan die/dat substantieel bijdraagt aan de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden (mensen met een beperking, chronische ziekte, ouderen…) of preventie
  • De impact is concreet, meetbaar en op een hoog niveau
  • Het model is innovatief en schaalbaar, bij voorkeur ook internationaal
  • Het team is kwalitatief, ondernemend, gemotiveerd, verantwoordelijk en staat open om samen te werken met de partijen die deel uitmaken van INZET.

Aanvragen

Zie contactgegevens. 

Relevante links