Financieringen en kredieten
Achtergestelde leningen
Private equity en Venture Capital

Financiering van bedrijven actief op het gebied van consumentengoederen, financiële dienstverlening, gezondheid, industrie en technologie

Internationaal private equity bedrijf gericht op financiering van bedrijven die marktleider zijn in de sectoren technologie, consumentenmarkt, gezondheidszorg en dienstverlening. De investeringsmaatschappij is gespecialiseerd in buy-out, groeikapitaal en kredietverstrekking. Het te financieren bedrijf moet groeipotentie hebben, potentie voor operationele verbetering en de wens hebben om internationaal te groeien. 

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Financiering van bedrijven in een van de onderstaande sectoren.

Technologie
De recente geschiedenis van de technologie is er een van digitale convergentie die de media- en telecommunicatiesector massaal heeft ontwricht. Maar nieuwe, steeds veranderende technologieën hebben gevolgen voor bedrijven in elke sector, aangezien 'software primacy', de groei van 'big data' en de opkomst van sociale netwerken een revolutie teweegbrengen in bestaande bedrijfsmodellen en nieuwe groeimogelijkheden creëren.

Consumenten
De portemonnee van de consument verschuift in snel tempo als gevolg van wat er online mogelijk is geworden, veeleisender consumentenverwachtingen en de groeiende invloed van millennials en Gen Z-ers. Als groeigerichte investeerder richt het bedrijf zich op het ondersteunen van bedrijven en teams die op deze dynamiek inspelen. De focus ligt in de eerste plaats op het samenwerken met het management om generatiebedrijven te creëren met producten die de wereld verslaan; al het andere volgt daaruit.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg wordt van oudsher gekenmerkt door hoge toetredingsdrempels en veerkrachtige groei op de lange termijn. Meer recentelijk is de sector begonnen met een diepgaande transformatie als het gevolg van innovatie en digitalisering. Deze evoluerende dynamiek vereist een gerichte en gedifferentieerde beleggingsaanpak. Het team van specialisten in de gezondheidszorg werkt samen met ambitieuze managementteams over de hele wereld om de groei te helpen versnellen en hun bedrijven om te vormen tot marktleiders.

Dienstverlening
Dienstverlening is een dynamische sector die wordt gedreven door technologische evolutie, regelgeving en duurzaamheidseisen. Het bedrijf wil als financier bedrijven in de financiële, professionele en zakelijke dienstverlening helpen om zich om te vormen tot digitale internationale leiders in hun vakgebied. Als groei- en partnerschapsgerichte investeerder richt men zich op het stimuleren van innovatie, het versnellen van veerkrachtige inkomsten en het gebruik van een beproefde toolkit voor waardecreatie.

Financieringsfase

  • Buy-out
  • Groeikapitaal
  • Kredietverstrekking (Direct Lending, CLO Management en Structured Credit)

Voorwaarden

  • Actief in één van bovengenoemde sectoren
  • Groeipotentie
  • Potentie voor operationele verbetering
  • Internationale expansie

Werkgebied

Internationaal.

Aanvragen

Neem eerst contact op met de verstrekker.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Innovatie en technologie
Ondernemen en investeren
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!
  • Eenvoudige navigatie: Vind moeiteloos je weg door meer dan 4000 regelingen met ons intuïtieve platform.
  • Real-time alerts: Mis nooit meer een kans met onze gepersonaliseerde meldingen.
  • Effectief beheer: Houd subsidies en fondsen overzichtelijk bij met je eigen dashboard.

Word nu lid

Je bent al lid voor slechts € 33,- per maand!