Financiering van innovatieve en kennisintensieve startende bedrijven in de gezondheidszorg

Financiering en kredieten, Private equity en Venture Capital
Financiering van innovatieve en kennisintensieve startende bedrijven gericht op oplossingen voor de gezondheidszorg. Financiering tussen de €100-500 duizend voor eerste ronde investeringen.

Toepassing

Financiering van innovatieve en kennisintensieve startende bedrijven gericht op "volgende generatie" oplossingen voor de gezondheidszorg.

Het fonds wil investeren in een 'volgende generatie' startende ondernemers en bedrijven die 'volgende generaties' innovatieve ideeën realiseren. Bedrijven die technologieën ontwikkelen die ons in staat stellen langer zelfstandig te functioneren. Ondernemingen die oplossingen bedenken waardoor we langer gezond blijven. Oplossingen die ons in staat stellen tot op hoge leeftijd actief te zijn.

Digital health
Gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT) ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

Domotica
Integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.

Serious Games
Spellen met als eerste doel communiceren, werven of selecteren, onderwijzen of het verwerven van inzicht als toepassing binnen de gezondheidszorg.

Devices
Toepassingen voor kosteneffectieve oplossingen die bijvoorbeeld kunnen worden toegepast binnen de 1e lijn om te ondersteunen bij (vroeg)diagnose en in de 2de lijn bij het effectief behandelen.

Restricties

Geen farmacie, biotechnologie of aanverwante disciplines.

Financieringsfase

In de ideeën-fase en als onderneming niet ouder dan vijf jaar.
De oprichters van de onderneming moeten bereid zijn ook zelf financieel te investeren.

Financieringsbedragen

Tussen de €100-500 duizend voor eerste ronde investeringen.

Aanvragen

Neem contact op met het fonds.

Relevante links