Financieringen en kredieten
Private equity en Venture Capital

Financiering zorginnovaties

Financiering van sociale ondernemingen die door middel van zorginnovaties bijdragen aan de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden (zoals mensen met een beperking, langdurige zieken en ouderen), of de preventie van chronische gezondheidsproblemen. Belangrijk is dat de impact van je zorginnovatie concreet, meetbaar en schaalbaar is. De financiering bedraagt minimaal € 250.000.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
€ 250.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Financiering van zorginnovaties van maatschappelijk gedreven ondernemingen, om zo een duurzame en positieve impact op de zorg te kunnen maken.

Minimaal net zo belangrijk als de financiering is de actieve ondersteuning en het netwerk dat de geldverstrekker kan bieden.
Zo beschikt de geldverstrekker over expertise op het snijvlak tussen impact en gezonde bedrijfsvoering en bundelt de verstrekker de kennis en het netwerk van verschillende gezondheids- en welzijnsorganisaties. Hierdoor kan men je team ondersteunen bij het vormgeven, uittesten en implementeren van je zorginnovatie, met het oog op de wensen en behoeften van de zorgbehoevenden en de zorgsector.  

Doelgroep

Sociale ondernemingen die met met behulp van zorginnovaties bijdragen aan de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden of de preventie van chronische gezondheidsproblemen.

Werkgebied

Nederland.

Voorwaarden

  • Je zorginnovatie draagt bij aan de levenskwaliteit van chronisch zorgbehoevenden (zoals mensen met een beperking, langdurige zieken en ouderen), of de preventie van chronische gezondheidsproblemen
  • Je impact is concreet, meetbaar en van een hoog niveau
  • Je dienst of product maakt het verschil voor de doelgroep van minstens twee van de deelnemende fondsen en stichtingen
  • Je model is innovatief en schaalbaar, ook internationaal
  • Jouw bedrijf zit in een vroege groeifase. Hierbij moet je denken aan een proven product of concept met beginnende markttractie.  De hoofdactiviteit van jouw zorginnovatie bevindt zich in Nederland
  • Je team is sterk, ondernemend, impact-gedreven, open-minded, divers en complementair

Financiering

De investeringen starten vanaf €250.000.

Aanvragen

Zie contactgegevens. 

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Innovatie en technologie
Ondernemen en investeren
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden