Subsidies
Fondsen

Internationale subsidie voor onderzoek naar uitdagingen in kanker

De subsidie ondersteunt een wereldwijde gemeenschap van onderzoeksteams van wereldklasse om samen te komen, anders te denken en enkele van de moeilijkste uitdagingen van kanker aan te gaan. De regeling biedt tot £ 20 miljoen voor de directe kosten van onderzoek en alle activiteiten van betrokkenheid van patiëntadvocaten. De regeling is opgericht door de twee grootste financiers van kankeronderzoek ter wereld  en verenigt een internationale gemeenschap van partners. De regeling heeft tot doel dringend noodzakelijke vooruitgang te boeken in de strijd tegen kanker. Je kunt de aanvraag starten door online een Expression of Interest (EOI) formulier in te dienen.

Jaarbudget:
£ 20.000.000
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

De regeling ondersteunt onderzoek naar de moeilijkste uitdagingen in kankeronderzoek. Onderzoeksteams worden uitgedaagd om deze aan te gaan. De regeling biedt financiering voor maximaal £ 20 miljoen voor de directe kosten van onderzoek (onderzoeksmedewerkers, bijbehorende bedrijfskosten en apparatuur) en alle activiteiten voor betrokkenheid van patiëntadvocaten. De regeling is bedoeld voor onderzoeksteams van wereldklasse die bereid zijn de traditionele grenzen van geografie en discipline te overschrijden en uiteindelijk de resultaten voor mensen met kanker te veranderen.

Doelgroep

Onderzoeksteams van wereldklasse die bereid zijn de traditionele grenzen op het gebied van geografie en discipline te overschrijden, waar het gaat om kankeronderzoek.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

  • Teams moeten een brede ambitie hebben.
  • Onderzoek moet gericht zijn op het aanpakken van de uitdagingen van kankeronderzoek.
  • Teams moeten in staat zijn om de traditionele grenzen van geografie en discipline te overschrijden.

Restricties

Indirecte kosten worden niet ondersteund voor commerciële entiteiten.

Subsidie

Tot £ 20 miljoen voor de directe kosten van onderzoek en alle activiteiten van betrokkenheid van patiëntadvocaten.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links)

Teams moeten een Expression of Interest (EOI) formulier indienen op Flexi-Grant. Het formulier bevat een samenvatting van het onderzoek, een overzicht van het team, een financieel overzicht en een beschrijving van de betrokkenheid van patiëntadvocaten. Er zijn geen specifieke bijlagen vereist voor de EOI-fase.

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Onderzoekers en onderzoekcentra
Onze aandacht gaat uit naar
Onderzoek en ontwikkeling
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Internationaal Europa Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden