Sponsoring van kunst, kunstenaars, musea en natuurbehoud

Sponsoring
Sponsoring van kunst, cultuur, kunstenaars en musea, mede gericht op het behoud en opbouw van het cultureel erfgoed. Daarnaast sponsort het bedrijf sinds kort ook klimaatbestendige natuurontwikkeling in Nederland. Je kunt je sponsoringaanvraag het hele jaar door per e-mail indienen. Elke sponsoringaanvraag zal individueel beoordeeld worden.

Toepassing

Cultuur
Financiële ondersteuning van kunst, kunstenaars en musea om bij te dragen aan het behoud en de opbouw van het culturele erfgoed.

De organisatie wil zich als sponsor verbinden aan kunst en cultuur in de breedste zin van het woord mede omdat tussen het financieel vermogen van deze financiële dienstverlener en haar "cultureel vermogen" veel parallellen te trekken zijn. Het gaat immers in beide gevallen om het bewaken, behouden en laten groeien van alles van waarde. Met een gedeelde wens dit door te geven aan volgende generaties.

Cultuur is bovendien de metafoor van een maatschappij waar genieten, beleven en delen een belangrijke rol spelen. Waar zorg voor elkaar en behoud van onze culturele waarden belangrijk zijn. Maar ook waar je als individu het verschil kunt maken. Het cultureel vermogen van deze financiële dienstverlener wordt ook al jaren gedeeld: eigen werk­ nemers en klanten genieten van de kunst in de kantoren en de werken worden met regelmaat uitgeleend aan musea.

Natuur
Van Lanschot Kempen is hoofdpartner van StukjeNatuur. Deze stichting zet zich in voor klimaatbestendige natuurontwikkeling door heel Nederland en stelt zich tot doel tien miljoen klimaatrobuuste bomen te planten.

Werkgebied

Nederland.

Voorwaarden

De financiële dienstverlener biedt hoogwaardige financiële dienstverlening aan vermogende particulieren, ondernemers en andere geselecteerde cliëntgroepen. Bij haar keuzes voor sponsoring zijn deze doelgroepen en de markten waarin het bedrijf opereert leidend. Bij sponsoring wordt doorgaans een tegenprestatie verlangd.

Aanvragen

Elke sponsoraanvraag zal afzonderlijk beoordeeld worden.
Je kunt je aanvraag mailen naar sponsoring@vanlanschotkempen.com.

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand