Sponsoring van projecten gerelateerd aan o.a. water, milieu, oceaan, strand en kunst

Sponsoring
Sponsoring van projecten gerelateerd aan water. Projecten kunnen liggen op het gebied van wetenschap, techniek, kunst, sport of ontwikkelingswerk. Andere kernwaarden die de sponsor graag wil uitdragen zijn o.a. passie, teamgeest, ondernemerschap en veiligheid. Voorbeelden van gesponsorde projecten zijn o.a. het schoonmaken van de oceaan en de Noordzeekust, sponsoring van een tentoonstelling van een Nederlandse meesterschilder de sponsoring van een kunstcollectie.

Toepassing

Het bedrijf van de sponsor wil graag succes, teamwork en innovatie communiceren via haar sponsoringprojecten. Ze sponsoren projecten die op een bepaalde manier verbonden zijn met hun werk, bijvoorbeeld water.

Het kan gaan om projecten op het gebied van sport, technologie, wetenschap, kunst, ondernemerschap en ontwikkelingswerk.

Gesponsorde projecten

Test prototype van The Ocean Cleanup
De sponsor heeft het Noordzee-prototype van The Ocean Cleanup, het eerste oceaanreinigingssysteem dat ooit op zee is getest, 23 km (12 NM) uit de Nederlandse kust vervoerd en geïnstalleerd. Het doel van de test is om te zien hoe het drijvende barrièreontwerp zich gedurende een periode van 12 maanden in extreem weer op zee staande houdt.

Vermeer komt thuis
Het Straatje van Vermeer was in 2016 voor het eerst in meer dan 300 jaar weer terug in Delft. De exacte locatie van het werkelijke straatje werd geïdentificeerd aan de hand van de 17e-eeuwse verslagen van baggerwerkzaamheden in de Delftse grachten. Dat, en de nauwe banden van de sponsor met de Technische Universiteit Delft, was voor de sponsor reden genoeg om de tentoonstelling in Museum Prinsenhof Delft te sponsoren.

Boskalis Beach Cleanup Tour
Sinds 2013 werkt de sponsor samen met Stichting De Noordzee om de gehele Nederlandse Noordzeekust, die zich uitstrekt over 350 kilometer, schoon te maken. De prijswinnende tour heeft tot doel het groeiende probleem van afval (met name plastic) op stranden en in de oceanen, en de bijbehorende impact op het zeeleven en vogels, onder de aandacht te brengen.

Koninklijke reünie
Sponsoring van een tentoonstelling waarbij de kunstcollectie van Koning Willem II na 160 jaar werd herenigd. De tentoonstelling in het Dordrechts Museum in Nederland, die werd geopend door koning Willem-Alexander, was een groot succes en trok meer dan 100.000 bezoekers.

KNRM
De sponsor ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM. De steun van de sponsor concentreert zich op het reddingstation in Dordrecht dat de regio bedient waar de sponsor zijn wortels heeft - de monding van het Hollandsch Diep en het Haringvliet, nabijgelegen rivieren en het natuurgebied de Biesbosch.

Waterwerken
De sponsor heeft de bekende Nederlandse beeldhouwer Ruud Kuijer opdracht gegeven twee monumentale beelden te maken. Springtij staat voor het hoofdkantoor van de sponsor in Papendrecht. Footprint Alliance viert de succesvolle voltooiing van het project om de toegang tot de haven van Melbourne te verdiepen in een succesvolle alliantie tussen Boskalis en de Port of Melbourne.

Aanvragen

Zie contactgegevens.

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand