Subsidie bevorderen leefbaarheid en cultuur in Zeeland

Subsidies, Fondsen
Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van cultuur in de provincie Zeeland. Het fonds wil de te verstrekken subsidie zoveel mogelijk spreiden over de verschillende vormen en uitingen van cultuur. Dit kunnen evenementen zijn op het gebied van toneel, film , muziek en dans. Daarnaast betreft het tentoonstellingen van schilder- en beeldhouwkunst en uitgaven op het gebied van literatuur.

Toepassing

Het leveren van een bijdrage aan de leefbaarheid van Zeeland door het verstrekken van subsidie aan projecten en evenementen op het gebied van cultuur en dit in de ruime zin van het woord.

Het fonds wil de te verstrekken subsidie zoveel mogelijk spreiden over de verschillende vormen en uitingen van cultuur. Dit kunnen evenementen zijn op het gebied van toneel, film , muziek en dans. Daarnaast betreft het tentoonstellingen van schilder- en beeldhouwkunst en uitgaven op het gebied van literatuur.

Ook kunnen bijdragen verstrekt worden aan facilitaire voorzieningen, die verband houden met de verschillende cultuuruitingen.

Werkgebied

Provincie Zeeland.

Voorwaarden

  • Je project moet betrekking hebben op de leefbaarheid van Zeeland óf betrekking hebben op een vorm of uiting van cultuur, waarbij dit redelijk ruim omschreven is.
  • Het project moet plaatsvinden in de provincie Zeeland

Aanvragen

Via het contactformulier op de website van het fonds, of via de post.
Omdat je een aantal bijlagen moet meesturen, wat niet kan via het contactformulier, kun je de aanvraag wellicht beter per post versturen.

Meesturen

  • Omschrijving van het evenement/project
  • Begroting
  • Dekkingsplan

Relevante links