Subsidie jongeren met betrekking tot het veranderen van verhalen over migratie

Subsidies, Fondsen
Leuke kleinschalige subsidie voor jongeren tot 31 jaar die ooit iemand hebben helpen inzien dat migranten een verrijking zijn voor de samenleving, deze ervaring willen delen en een project hebben om het beeld over migratie in positieve zin te veranderen. De subsidie is kleinschalig en bedraagt $ 500. Je kunt de subsidie online aanvragen. Bij toekenning van de subsidie zal je project en ervaringen ook gedeeld worden via de communicatiekanalen van de subsidieverstrekker, een organisatie die jongeren zinvol wil inzetten voor de Verenigde Naties. Naast de subsidie is de communicatiewaarde van deze regeling dus interessant. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Toepassing

Subsidie voor jongeren tot 31 jaar die ooit iemand hebben helpen inzien dat migranten een verrijking zijn voor de gemeenschap. deze ervaring willen delen en een initiatief of project hebben dat werkt aan het veranderen van het beeld over migratie.

Door meer te vertellen over jouw ervaring met het veranderen van verhalen, kun je in aanmerking komen voor de 500$ startkapitaal, maar ook een vermelding krijgen op de communicatiekanalen van de verstrekker.

Doelgroep

Jongeren tot 31 jaar.

Voorwaarden

  • De aanvrager is een jongere tot maximaal 31 jaar
  • Je hebt een ervaring met het veranderen van het beeld over migratie

Subsidie

$ 500 + vermelding op de communicatiekanalen van de verstrekker.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker

Meesturen
Korte vide over je ervaring of project met betrekking tot het veranderen van verhalen over migratie. Het kan zo creatief of eenvoudig zijn als je zelf wilt, ongeveer 1-2 minuten lang. Voel je vrij om Tik Tok of Instagram filters te gebruiken, muziek toe te voegen of andere effecten! Zorg ervoor dat je het ook deelt op je Instagram en tag de twitterpagina van verstrekker @letstalkmigration. *