Subsidies
Fondsen

Subsidie voor buitenlandse activiteiten voor Nederlandse ontwerpers, architecten en makers

Nederlandse ontwerpers, architecten en makers kunnen subsidie aanvragen voor een buitenlandse activiteit die bijdraagt aan het versterken van hun internationale praktijk, ervaring en uitwisseling. De regeling staat open voor aanvragers die in de afgelopen vijf jaar positief zijn beoordeeld binnen een van de regelingen of open oproepen van de verstrekker. Er kan maximaal €1.500 per persoon voor reizen binnen Europa of €2.500 per persoon voor reizen buiten Europa worden aangevraagd. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend gedurende de aanvraagperiode, zolang het budget toereikend is.

Jaarbudget:
€ 100.000
Per uitgifte
€ 1.500 - € 2.500
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Deze regeling is bedoeld voor Nederlandse ontwerpers, architecten en makers die een bijdrage willen leveren aan het versterken van hun internationale praktijk, ervaring en uitwisseling.

Doelgroep

In Nederland gevestigde professionele ontwerpers, architecten, makers en beschouwers, werkzaam op het gebied van vormgeving, architectuur, digitale cultuur of de cross-overs daartussen.
Culturele instellingen, -organisaties en collectieven kunnen ook aanvragen voor een voucher indienen.

Werkgebied

Buitenland.

Voorwaarden

  • Aanvragers moeten in de afgelopen vijf jaar positief zijn beoordeeld binnen een van de regelingen of open oproepen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
  • Daarnaast moet er sprake zijn van een schriftelijk gemotiveerde uitnodiging van een buitenlandse partij
  • Per kalenderjaar kan per aanvrager maximaal één Voucher Internationaal worden verstrekt.

Restricties

  • Subsidie kan niet worden verstrekt voor deelname aan een conferentie als bezoeker, een beursdeelname die gericht is op verkoop, het doen van onderzoek op eigen initiatief, deelname aan een residentie-programma, reizen die plaatsvinden in het kader van lopende projecten die al door het fonds zijn ondersteund en aanvragers die een lopende ondersteuning ontvangen vanuit de Regeling Talentontwikkeling

Subsidie

Maximaal €1.500 per persoon voor reizen binnen Europa of €2.500 per persoon voor reizen buiten Europa.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links)

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Internationaal ondernemen en ontwikkelingswerk
Kunst, cultuur en media
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Internationaal Europa Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden