Fondsen
Beurzen

Subsidie voor het stimuleren van beeldende kunst in Nederland in de meest brede zin van het woord

Stimuleren van beeldende kunst in Nederland in de meest brede zin van het woord. De hoogte van subsidietoekenning zal maximaal ca. € 1.000 per aanvraag bedragen. Per jaar is er ca. € 15.000 subsidie beschikbaar. Je kunt de subsidie aanvragen via een aanvraagfomrulier, gedurende de aanvraagperiode.

Jaarbudget:
€ 15.000
Per uitgifte
€ 0 - € 1.000
Indientermijn:

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Verstrekken van beurzen aan beeldend kunstenaars, die voor hun kunstzinnige ontwikkeling enige tijd in het buitenland willen verblijven. Bijvoorbeeld, voor het volgen van studies, het volgen of geven van workshops, het verblijven in kunstenaarsdorpen, het werken met speciale locale materialen.

Voorwaarden

Voor vergoeding komen in aanmerking de reiskosten en de kosten van levensonderhoud ter plaatse voor de duur van maximaal 6 maanden.

Subsidie

De hoogte van subsidietoekenning zal maximaal ca. € 1.000 per aanvraag bedragen. Een toegekende subsidie zal worden verstrekt als voorschot. De subsidiënt dient het project en de kosten achteraf schriftelijk te verantwoorden.

Aanvragen

Je kunt je project aanmelden via het aanvraagformulier (zie links).

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Particulier Studenten
Onze aandacht gaat uit naar
Kunst, cultuur en media
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden