Subsidie voor kleinschalige maatschappelijke en culturele projecten in de regio Groningen

Subsidies, Fondsen
Subsidie voor kleinschalige maatschappelijke en culturele projecten in de regio Groningen. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld stichtingen, instellingen, dorps-, buurt- en straatverenigingen, dorps- en buurthuizen en andere organisaties die hun activiteiten een extra impuls willen geven. Het gaat hierbij om kleine- of middelgrote projecten. Aanvragen kan o.a. per e-mail.

Toepassing

Subsidie voor kleine of middelgrote projecten uit de dorpen en woongemeenschappen in de regio Groningen. Stichtingen, instellingen, dorps-, buurt- en straatverenigingen, dorps- en buurthuizen en andere organisaties die al volop actief zijn en hun activiteiten een extra impuls willen geven in verband met een jubileum of speciale gelegenheid bijvoorbeeld. Of die willen investeren in kwaliteit. Of wat extra kunnen gebruiken om hun cultureel maatschappelijke activiteit voor het nageslacht te bewaren. De uitstraling van de activiteiten is dan ook vooral lokaal of regionaal. Ze geven energie, zijn vertrouwd en passen in de regio.

Voorwaarden

  • Je aanvraag heeft betrekking op een algemeen aanvaard maatschappelijk of cultureel doel 
  • De eventuele toekenning van het fonds mag niet allesbepalend zij voor het al dan niet plaatsvinden of slagen van het project
  • Het betreft een klein of middelgroot project

Werkgebied

Alleen aanvragen uit de gemeenten Eemsmond, Delfzijl, Appingedam en Loppersum worden in behandeling genomen

Aanvragen subsidie

Schriftelijk, voorzien van doel, achtergrond en begroting indienen.
Je kunt de aanvraag eventueel ook mailen.

Meesturen

  • Geef bij je aanvraag een omschrijving van het project/de activiteit: wanneer en waar vindt het plaats? Wie is de doelgroep/zijn de deelnemers/is het publiek? Wat gaat er gebeuren/vindt plaats? Waarom?
  • Voorzie je aanvraag van een begroting en geef de hoogte aan van het bedrag dat je wilt ontvangen

Relevante links