Subsidies
Fondsen
Beurzen

Subsidie voor onderzoek en samenwerking op het gebied van oogheelkunde

Subsidie om studie, wetenschappelijk onderzoek, internationale relaties en samenwerking in de oogheelkunde te bevorderen. Het fonds keert per aanvraag een bescheiden budget uit, in de regel niet meer dan € 3000 euro. Je kunt de subsidie per e-mail aanvragen of per post.

Jaarbudget:
€ 10.000
Per uitgifte
€ 500 - € 3.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Het bevorderen van studie, wetenschappelijk onderzoek, internationale relaties en samenwerking in de oogheelkunde en om Nederland op dit terrein een publicistisch centrum te doen worden.

Dat betekent dat de subsidieaanvragen met betrekking tot onderzoek en/of studie gericht moeten zijn op een oogheelkundig wetenschappelijk onderzoek of scholing met internationale aspecten.

Het kan een stage aan een gerenommeerd instituut betreffen, als oogarts, als basisarts, als student, voor een aantal maanden tot een half jaar. De kandidaat kan Nederlander zijn, die naar het buitenland gaat of een buitenlandse kandidaat die naar Nederland komt.

Bij uitzondering kan aan zeer jonge onderzoekers een eerste kennismaking met een belangrijk congres hier onder vallen. Een oogheelkundige basiscursus dient bij voorkeur in Europa plaats te vinden.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

  • Voorstellen voor onderzoek en/of studie moeten gericht zijn op oogheelkundig wetenschappelijk onderzoek of scholing met internationale aspecten.
  • Het kan een stage aan een gerenommeerd instituut betreffen als oogarts, basisarts of student, voor een aantal maanden tot een half jaar.
  • De kandidaat kan Nederlander zijn, die naar het buitenland gaat ofwel buitenlandse studenten die naar Nederland komen.
  • Bij uitzondering kan voor een zeer jonge onderzoeker een eerste kennismaking met een belangrijk congres hier onder vallen. Een oogheelkundige basiscursus dient bij voorkeur in Europa plaats te vinden. 

Restricties

In principe wordt geen subsidie gegeven voor het uitgeven van een proefschrift.

Subsidie

Per jaar is er ca. € 10.000 subsidie beschikbaar.

Het fonds keert per aanvraag een bescheiden budget uit, in de regel niet meer dan € 3000 euro.

Aanvragen

Per email of per brief.

Meesturen

Gebruikelijke informatie, zoals plan, doel, begroting, curriculum vitae en aanbevelingen van hoogleraren en direct betrokkenen.
Ook wil het fonds graag weten waar nog meer subsidie wordt aangevraagd en al dan niet is toegezegd.
 

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Onderzoekers en onderzoekcentra Particulier Studenten
Onze aandacht gaat uit naar
Onderwijs
Onderzoek en ontwikkeling
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden