Subsidies
Fondsen

Subsidie voor projecten op het gebied van armoedebestrijding, gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek, mensenrechten en noodhulp

Financieel ondersteunen van projecten gericht op het duurzaam verbeteren van de leefsituatie van mensen. Het fonds ondersteunt projecten op het gebied van armoedebestrijding, gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek, mensenrechten en noodhulp. Bijzondere waardering is er voor projecten met een christelijke motivatie, hoewel dit geen harde eis is. Het fonds kiest voor projecten met een duidelijk plan en doelen die overeenkomen met de waarden van het fonds. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Subsidie voor een breed scala aan projecten gericht op het verbeteren van levensomstandigheden en het bevorderen van zelfredzaamheid, met een focus op duurzaamheid en lange termijn doelen.

Projecten moeten gericht zijn op recht en gerechtigheid en kunnen variëren van lokale initiatieven tot grootschalige programma's.

Voorbeelden van eerder ondersteunde projecten zijn niet gegeven, maar op basis van de criteria kunnen dit projecten zijn zoals het opzetten van educatieve programma's, gezondheidszorginitiatieven, of het bieden van noodhulp in crisissituaties.

Doelgroep

Niet-commerciële organisaties, met name kleinere initiatieven gedreven door passie en realiteitszin. Projecten van individuen of grote, kapitaalkrachtige stichtingen komen niet in aanmerking.

Werkgebied

Nationaal, internationaal.

Voorwaarden

  • Moet een niet-commercieel doel dienen
  • Gericht zijn op verbetering van levensomstandigheden en zelfredzaamheid
  • Duidelijke doelen voor de langere termijn hebben
  • Organisaties zonder ANBI-status, projecten van individuen, commerciële belangen, of het dekken van organisatorische tekorten komen niet in aanmerking

Subsidie

Varieert.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links)

Meesturen

  • Organisatieomschrijving
  • Gedetailleerd projectplan
  • Rerecente jaarrekening en jaarverslag
    Gedetailleerde projectbegroting.

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Internationaal ondernemen en ontwikkelingswerk
Maatschappij en samenleving
Onderwijs
Onderzoek en ontwikkeling
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Nederland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden