Subsidies
Fondsen

Subsidie voor startende Nederlandse makers in vormgeving, architectuur en digitale cultuur voor internationale presentatie in Milaan

Subsidie voor startende Nederlandse ontwerpers, architecten en makers in de creatieve industrie om internationaal werk te presenteren. Deelnemers krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan een groepstentoonstelling tijdens de prestigieuze Salone del Mobile 2024 in Milaan. Het thema van de tentoonstelling omvat ruimtelijke rechtvaardigheid, saamhorigheid en solidariteit. Dit biedt een springplank voor talenten die nog niet eerder op internationaal niveau hebben gepresenteerd, om hun werk en vaardigheden in de schijnwerpers te zetten en internationale netwerken op te bouwen. Online aanvragen.

Salon Mobile
Jaarbudget:
€ 50.000
Per uitgifte
€ 0 - € 5.000
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Ondersteuning van presentaties die aansluiten op de thema's ruimtelijke rechtvaardigheid, saamhorigheid en solidariteit. De presentaties kunnen variëren van onderzoeksresultaten, objecten tot installaties.

Doelgroep

Startende makers, ontwerpers en architecten gevestigd in Nederland met maximaal vijf jaar werkervaring binnen de disciplines vormgeving, architectuur en/of digitale cultuur.

Werkgebied

Internationaal, met een focus op het Salone del Mobile 2024 evenement in Milaan, Italië.

Voorwaarden

  • Inschrijving bij de Nederlandse Kamer van Koophandel of bij een van de Kamers van Koophandel binnen het Koninkrijk der Nederlanden is verplicht.
  • De presentatie moet aansluiten bij de thematiek van de oproep.
  • Verantwoordelijkheid voor organisatie van reis, verblijf, transport en presentatie/techniek ligt bij de aanvrager.

Restricties

  • Geen ondersteuning voor projecten die al een bijdrage hebben ontvangen vanuit andere subsidieregelingen van het Stimuleringsfonds.
  • Niet toegankelijk voor aanvragers met meer dan vijf jaar werkervaring of die al eerder individueel hebben gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile.

Aanvragen

Online via de aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Vereisten voor de aanvraag omvatten een projectcanvas, begroting inclusief dekkingsplan, cv/bio, portfolio, representatieve afbeelding, en een uittreksel uit het Handelsregister.

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Bedrijf
Onze aandacht gaat uit naar
Algemeen
Kunst, cultuur en media
Wij zijn werkzaam in
Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Nederland Europa Internationaal
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden