Fondswervingonline is vernieuwd!

Fasten your seatbelts, want nog nooit was het zo makkelijk om subsidies en fondsen aan te vragen! Relevantere subsidies en fondsen, die beter aansluiten bij je project. En een betere aanvraag omdat je voortaan automatisch een projectplan voor je aanvraag kunt samenstellen, samen met een begrotings- en dekkingsplan en een begeleidende brief. Plus tal van andere nieuwe mogelijkheden, zoals de mogelijkheid online alle aangevraagde subsidies te beheren en alerts in te stellen.

Subsidieagenda

Ooit wel eens meegemaakt dat je een subsidie wilde aanvragen en de aanvraagperiode net was verstreken? Vanaf nu hoeft dit niet meer te gebeuren want we hebben een gloednieuwe subsidieagenda voor je gebouwd!
En omdat we je graag tijdig willen informeren zullen de voor jou relevante deadlines ook worden weergegeven in de gepersonaliseerde alerts die je kunt ontvangen.

Persoonlijkere alerts 

De adressering van alerts is aangepast, waardoor bij een naamswijziging, of de wijziging van een contactpersoon, ook de tenaamstelling in alerts direct is aangepast. Wel zo persoonlijk.

Relevantere subsidies en fondsen, die beter aansluiten bij je project 

We hebben inmiddels uitgebreide informatie over meer dan 2000 (!) subsidies en fondsen, en vertellen je precies hoe je die kunt aanvragen. Maar omdat we ook graag willen dat je succesvol bent zorgen we er ook voortaan voor dat je de voor jou relevante subsidies en fondsen als eerste krijgt te zien (als je een profiel hebt ingevuld).
Bovendien helpen we je voortaan online bij alle stappen die nodig zijn om een subsidie of fonds aan te vragen :-)

Met één druk op de knop een aanvraag starten

Voortaan kun je vanuit elke regeling direct een aanvraag starten. Via een aantal stappen wordt alles wat nodig is voor een aanvraag aangemaakt, zoals een projectplan, begeleidende brief, sjabloon voor een begrotings- en dekkingsplan. Deze kun je als één bestand downloaden voor je aanvraag.

Automatisch een goed projectplan samenstellen

Veel aanvragen worden afgewezen omdat er geen (goed) projectplan bij de aanvraag zit.
Voortaan kun je door het beantwoorden van een aantal vragen een goed projectplan laten aanmaken als pdf. Het projectplan bevat de informatie die de meeste subsidieverstrekkers en fondsen belangrijk vinden, incl. je eigen gegevens.

Begeleidende brief voor de aanvraag

Moeite om een begeleidende brief op te stellen, of geen zin om de adresgegevens over te nemen? Voortaan kun je per subsidieverstrekker of fonds automatisch een begeleidende brief laten aanmaken, incl. adressering, afzender, etc.

Kloppende begrotings- en dekkingsplannen

Veel aanvragen worden afgewezen door het ontbreken van een goede financiële onderbouwing.
Voortaan kun je voor elke aanvraag een sjabloon voor een begroting en dekkingsplan downloaden. Hierdoor kun je ook zonder ervaring een goed begrotings- en dekkingsplan meesturen.

Alle documenten die je voor een aanvraag nodig hebt direct beschikbaar

Veel aanvragers moeten keer op keer op zoek naar alle voor een aanvraag benodigde documenten. Voortaan kun je alle documenten die nodig zijn voor een aanvraag online opslaan, zodat die direct beschikbaar zijn.

Hoe zat het ook alweer met die subsidieaanvraag? Wat was ook alweer uitgekeerd?

Voortaan kun je alle aangevraagde subsidies en lopende projecten online beheren.
De status van de aanvraag, brieven van subsidieverstrekkers en fondsen, toewijzingen, afwijzingen, etc. Je kunt het voortaan allemaal per aanvraag opslaan en beheren.
Ideaal, zeker als er mutaties zijn binnen de organisatie.

Ready for take off

Je hebt een volledig nieuw "Mijn account" ter beschikking! Alle informatie die relevant is direct in éen oogopslag beschikbaar. Van nieuwe subsidies en fondsen die interessant zijn in jouw specifieke situatie tot lopende subsidieaanvragen. Je kunt het hier allemaal terugvinden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe regelingen die in jouw situatie interessant zijn

Je kunt voortaan een profiel aanmaken, waarin je kunt aangeven welke informatie relevant voor je is. Direct na het aanmaken van dit profiel heb je een "persoonlijke database" met subsidies en fondsen ter beschikking met alle regelingen die in deze situatie relevant zijn.
Dus geen tijdverlies meer met het grasduinen door regelingen die niet binnen je profiel passen. Overigens kun je het profiel altijd weer aanpassen.

Show me the money: onze nieuwe alerts

Voortaan kun je aangeven of je alerts wilt ontvangen over nieuwe regelingen die passen binnen je profiel.
Hierdoor ben je altijd als eerste op de hoogte van interessante nieuwe regelingen.
Ook voor nieuws komt deze nieuwe alerts binnenkort beschikbaar.