Kunst, cultuur en media

Tien meest interessante subsidies en fondsen in april

Maandelijks voegen we een groot aantal nieuwe subsidies en fondsen toe. Onze informatie is hapklaar en begrijpelijk. En omdat we dagelijks research doen vind je bij ons soms regelingen terug die je nergens anders aantreft. Maar welke regelingen vonden we zelf het meest interessant? Onderstaand een lijstje met tien nieuw toegevoegde subsidies en fondsen die onze aandacht trokken.

Marie Schippers Fonds

Financiële ondersteuning van ideële en maatschappelijke instellingen en projecten. Interessant is dat het fonds een brede doelstelling heeft, waardoor veel organisaties en projecten in aanmerking komen voor ondersteuning.

Guepin-de Vrij Fonds

Het financieel ondersteunen van organisaties en projecten die een humanitair, natuur behoudend of cultureel behoudend doel beogen.

de Groot Fonds

Financiële bijdrage in de vorm van subsidies of giften aan kansrijke sociale of culturele projecten, waarvoor geen of onvoldoende overheidssubsidie beschikbaar is. Projecten moeten een duidelijk toegevoegde waarde hebben voor het sociale en/of culturele leven. 

Fonds NME

Financieel ondersteunen van organisaties en projecten op het gebied van natuur- en milieueducatie. Zowel particuliere initiatieven als projecten van verenigingen en stichtingen komen in aanmerking voor een gift of garantiestelling.

K.C.E. Fonds

Financieel ondersteunen van organisaties en projecten, met name op het gebied van werkgelegenheid, milieu, natuur, duurzaamheid.

Reisma Van den Burg Cultuurfonds

Financiële ondersteuning voor artistieke projecten voor en door beeldende kunstenaars en ontwerpers, boekuitgaven en uitgaven op het gebied van beeldende kunst en ontwerpen, tentoonstellingen, aankoop van kunstwerken. Ook verstrekt het fonds periodiek stipendium aan beeldende kunstenaars en ontwerpers. Focus ligt op in Friesland wonende en werkende beeldende kunstenaars en ontwerpers.

Inno-Fonds

Financiële ondersteuning van innovatieve projecten op het gebied van natuurbescherming in binnen- en buitenland. De maximale subsidie bedraagt 10.000 euro.

Goede Doelen Nh1816

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van veiligheid, ziekte/handicap, educatie en opleiding en talent en sportontwikkeling.

Anbi De Hoorn

Financieel ondersteunen van van sociaal maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele doelen. Naast instellingen komen in de toekomst mogelijk ook projecten van particulieren voor ondersteuning in aanmerking.

Diakonessenhuis

Financiële ondersteuning voor organisaties en projecten op het gebeid van de gezondheidszorg. Het kan daarbij om directe zorg gaan, maar ook om scholing, onderzoek, ondersteunende zorg, hulpmiddelen, instrumentarium etc.

Nog tientallen andere subsidies en fondsen waarop we ons in april hebben uitgeleefd ;-)

Bovendien hebben we ons in april uitgeleefd op tientallen andere nieuwe subsidies en fondsen

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden