Grote internationale subsidie voor activisten en andere wereldverbeteraars

Bij Fondswervingonline houden we van activisten en vernieuwers die streven naar een betere wereld, en door hun rolmodel andere mensen inspireren tot meer actie, meer verandering en meer goed in de wereld! Gelukkig is er nu een internationale subsidie beschikbaar voor deze inspirerende initiatiefnemers en projecten. Het voordeel is dat je niet alleen een zeer substantiële subsidie van $ 300.000 kunt aanvragen, maar ook kunt profiteren van het netwerk van het verstrekkende fonds. Zo kun je jouw initiatief een extra boost geven! Je kunt je tot 5 mei a.s. online aanmelden.

Ga je nog meer impact maken met je project?

Je bent een vernieuwer, of wellicht zelf een heuse activist, en als oprichter of bestuurder betrokken bij een non-profit instelling die het goede voor heeft met onze wereld.

Verschillen in gelijkheid, het aanpassen aan de gevolgen van de klimaatverandering, het creëren van een veilige omgeving waarin mensen kunnen gedijen, of het zorgen voor toegang tot kwaliteitsonderwijs en gezondheidszorg. Het zijn allemaal voorbeelden van punten waar je je druk om zou kunnen maken.

Bovendien heeft onze steeds sterker verweven wereld behoefte aan vernieuwers en activisten zoals jij die het goede voorbeeld kunnen geven, als rolmodel kunnen fungeren en kunnen inspireren tot meer actie, meer verandering en meer goeds in de wereld.

De subsidieverstrekker is daarom op zoek naar buitengewone mensen die leiding geven aan organisaties met een grote impact:

  • Meer kansen voor iedereen, vooral voor degenen die traditioneel achterblijven
  • De problemen en hun oplossingen onder de aandacht brengen door bewustmaking en actie om de moeilijkste problemen van onze wereld op te lossen
  • Verbetering van het begrip van en tussen mensen door de attitudes, overtuigingen en gedragingen van mensen te veranderen

Verbonden aan een non-profit instelling

Het is bij het aanvragen van deze grote internationale subsidie belangrijk dat je verbonden bent aan een non-profit instelling.
Dat kan zijn als oprichter of mede initiatiefnemer, maar ook als CEO, uitvoerend bestuurder of lid van het directieteam.

Overigens moet je de subsidie als privé personen aanvragen, mede namens de stichting waaraan je verbonden bent.

Subsidie

De subsidie bedraagt minimaal $300.000 (USD), zodat je verandering kunt stimuleren.

Opvallend aan deze subsidie is dat de prijs wordt opgesplitst, waarbij een deel naar het individu gaat en een deel naar de organisatie. Sommige mensen hebben gevraagd of zij hun individuele prijzengeld aan hun organisatie kunnen toekennen, en het antwoord is ja.

Geef een extra boost aan je project door het netwerk van de subsidieverstrekker

Omdat je project of organisatie impact kan maken, en wil bijdragen aan een betere wereld is het interessant als je zoveel mogelijk mensen kan bereiken.

De subsidie is één ding, maar de grote meerwaarde  is wat ons betreft toch ook dat je ook kunt profiteren van het netwerk en de kennis van de subsidieverstrekker.

Zo mag je gebruik maken van de strategische marketing- en media-expertise van de subsidieverstrekker om je project en activiteiten naar een hoger niveau tillen. Wees een social impact influencer. Vind je fans. Bouw een platform. Denk groter. Doe grootse dingen. Verander de wereld. 

Bovendien kan de subsidieverstrekker haar netwerk van partners, leidinggevenden en besluitvormers ter beschikking stellen, het soort professionele ontwikkeling en zakelijke begeleiding dat niet met geld te koop is.

Wanneer je aanvraag wordt gehonoreerd wordt je bovendien onderdeel van een cohort van mensen die innovatieve organisaties leiden. Als lid van dit cohort krijg je de kans om van elkaar te leren, gedeelde ervaringen op te doen en duurzame relaties op te bouwen.

Meer informatie of direct aanvragen