Bouw en monumentenzorg

Nieuwe erfgoedprijs

Er is een nieuwe tweejaarlijkse erfgoedprijs. Het doel van de prijs is een podium bieden voor inspirerende erfgoedprojecten in Gelderland. De prijs bestaat o.a. uit een geldbedrag, advies en toegang tot een interessant netwerk. Aanmelden is mogelijk tot 18 augustus 2017.

Nieuwe erfgoedprijs

De koepelorganisatie Erfgoed Gelderland stelt vanaf 2017 een tweejaarlijkse erfgoedprijs in: de Gouden Gelderse Roos. Het doel van de prijs is een podium bieden voor inspirerende erfgoedprojecten met betrekking tot de geschiedenis van Gelderland. 

Er worden twee prijzen uitgereikt.

De Gouden Gelderse Roos Publieksprijs

Iedereen mag projecten en activiteiten indienen. Het publiek bepaalt met stemmen de winnaar. De Gouden Gelderse Roos Publieksprijs bestaat uit een geldbedrag van € 1000,- en een fysieke prijs, die de winnaar mag behouden en uitdragen. Erfgoed Gelderland biedt de winnaar verbinding met het netwerk en advies aan.

De Gouden Gelderse Roos Juryprijs

Voor de Gouden Gelderse Roos Juryprijs worden leden van de coöperatie Erfgoed Gelderland genomineerd, door henzelf, door het publiek of door andere leden. De genomineerden worden geselecteerd en beoordeeld door een vakjury. Alle genomineerden dingen tevens mee naar de publieksprijs. De Gouden Gelderse Roos Juryprijs bestaat uit een geldbedrag van € 1000,- en een fysieke prijs, die de winnaar mag behouden en uitdragen.

Meer informatie

De Gouden Gelderse Roos

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden