Ondernemen en investeren

Subsidie van de week: Financiering voor bedrijven die niet terecht kunnen bij commerciële banken

Stel je bent een startende ondernemer, of je hebt als ondernemer ontzettend goeie plannen voor de verdere groei van je bedrijf. Er is echter één "dingetje": de commerciële banken waren minder enthousiast en hebben je aanvraag afgewezen. Gelukkig is er sinds kort een nieuwe financieringsmogelijkheid tot maximaal € 100.000,-. 

Ondernemersimpuls Noord-Groningen

De Ondernemersimpuls Noord-Groningen is opgezet door de Economic Board Groningen om de economie in het aardbevingsgebied in Noord-Groningen te versterken. Tot 2020 is door de NAM en de provincie Groningen € 97,5 miljoen beschikbaar gesteld. 

Onder de noemer Ondernemersimpuls Noord-Groningen is geld beschikbaar gesteld om het bedrijfsleven in deze regio financiële ruimte te bieden. De financieringsmogelijkheid is er voor zowel startende als langer bestaande bedrijven.

Voorwaarden

Belangrijkste voorwaarden zijn dat u bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en dat je woonachtig bent of met je onderneming gevestigd bent in De Marne, Eemsmond, Winsum, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam of Delfzijl.

Er is dus een geografische restrictie, maar je kunt uiteraard ook overwegen je (startende) bedrijf in deze regio te vestigen.

Het is in ieder geval een extra financieringsmogelijkheid buiten de commerciële banken om.

Krediet

De maximale kredietmogelijkheid is € 100.000,-.

Meer informatie

Ondernemersimpuls Noord-Groningen

 

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden