Subsidies
Fondsen

Subsidie voor genetisch onderzoek (internationaal)

Internationaal fonds gericht op het financieel ondersteunen van nieuwe benaderingen en tegendraadse projecten op het gebied van genetisch onderzoek, met name onderzoek dat ondergewaardeerd wordt door traditionele financieringsbronnen. Daarnaast is er subsidie mogelijk voor educatieve programma's die het publiek bewust maken van de manieren waarop onderzoek en toepassingen op het gebied van genetica het menselijk welzijn op individueel, familiaal en maatschappelijk niveau kunnen bevorderen. Het fonds richt zich met name op non-profitinstellingen, onderzoeksinstellingen en liefdadigheidsinstellingen die binnen én buiten de Verenigde Staten opereren. In zeldzame gevallen kunnen ze individuen en organisaties met winstoogmerk financieren die liefdadigheidswerk doen dat in overeenstemming is met de belastingvrije status van het fonds. De subsidie bedraagt over het algemeen tussen de ca. $ 80.000 en $ 1 miljoen dollar, met uitschieters tot $ 15 miljoen dollar per project. Je kunt je aanvraag het hele jaar indienen, maar je aanvraag zal beoordeeld worden na de deadline van de aanvraagperiode.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
US$ 83.255 - US$ 15.495.040
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Onderzoek in de genetica houdt een enorme belofte in voor het verlichten van toekomstige ziekten en armoede, terwijl het helpt om het volledige fysieke en materiële potentieel van de mensheid te realiseren.

Het fonds wil het genetisch onderzoek bevorderen door nieuwe benaderingen en tegendraadse projecten te ondersteunen, met name onderzoek dat ondergewaardeerd wordt door traditionele financieringsbronnen. 

Naast fundamenteel en translationeel onderzoek ondersteunt dit fonds educatieve programma's die het publiek bewust maken van de manieren waarop onderzoek en toepassingen op het gebied van genetica het menselijk welzijn op individueel, familiaal en maatschappelijk niveau kunnen bevorderen.

Doelgroep

Het fonds richt zich met name op non-profitinstellingen/liefdadigheidsinstellingen die binnen en buiten de Verenigde Staten opereren. 

In zeldzame gevallen kunnen ze individuen en organisaties met winstoogmerk financieren die liefdadigheidswerk doen dat in overeenstemming is met de belastingvrije status van het fonds.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

Je aanvraag heeft te maken met een of meerdere van de onderstaande activiteiten:

  • Fundamenteel en translationeel genetisch onderzoek
  • Educatieve programma's die het publiek bewust maken van de manieren waarop onderzoek en toepassingen op het gebied van genetica het menselijk bloeien op individueel, familiaal en maatschappelijk niveau kunnen bevorderen.

Subsidie

Het fonds kent een verschil tussen kleine en grote subsidies.

  • Kleine subsidies: $ 234.800 of minder
  • Grote subsidies: Meer dan $ 234.800

Aanvragen

Online, via het aanvraagportal van het fonds (zie links).

Je kunt je aanvraag het hele jaar indienen, maar je aanvraag zal beoordeeld worden na de deadline van de aanvraagperiode.

Eerste fase in aanvraagproces
De Online Funding Inquiry (OFI) is de vereiste eerste fase van het grantmakingproces van dit internationale fonds. De OFI is een korte vorm om basisinformatie over je voorgestelde project te vragen. 

De basisinformatie die het fonds vraagt omvat een projecttitel, een aanvraagbedrag, relevante datums, waarom het project belangrijk is, een korte beschrijving van de activiteiten en informatie over de mensen en organisaties die hierbij betrokken zijn.

Mocht je hierna van het fonds een uitnodiging ontvangen dan kun je een gedetailleerd voorstel indienen.

Taal aanvragen
Aanvragen in het Engels!

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Onderzoekers en onderzoekcentra Bedrijf Particulier
Onze aandacht gaat uit naar
Onderzoek en ontwikkeling
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden